Te cunosc de undeva. Cine a câștigat cea de a șaptea ediție a sezonului 17. A fost show

Cea de a șaptea ediție de la Te cunosc de undeva a fost plină de emoții și surprize atât pentru jurați, cât și pentru concurenți. Cu toate aceastea, daor o echipă a reuşit să obţină cel mai bun punctaj.

19 iun. 2022, 09:15
Te cunosc de undeva. Cine a câștigat cea de a șaptea ediție a sezonului 17. A fost show

Câștigătorii ediției a șapte a sezonului 17 de la Te cunosc de undeva sunt Romică Țociu și Carmen Chindriș. Cei doi au reușit să surprindă pe toată lumea cu intepretarea celebrei piese „Unforgettable”, de Nat K. Cole și Natalie Cole.

Citeşte şi: Romică Ţociu a dat cărţile pe faţă. De ce nu a mai fost văzut alături de Cornel Palade: „Important este că suntem sănătoşi”

Preferaţii juriului au fost însă alţii. Cuplul Jazzy Jo și Zarug, transformaţi în Aretha Franklin, un nume uriaș al din muzicii jazz din SUA, a adunat cele mai multe puncte din partea juriului.

Citeşte şi: TE CUNOSC DE UNDEVA 2022. Zarug și Jazzy Jo au făcut show, transformându-se în Elton John și Dua Lipa. Vezi cine sunt câştigătorii acestei ediţii

„S-a luat o decizie cu trei la unu, deci nu este unanimă. (…) Cu trei voturi contra celui de al patrulea, noi am decis așa. Este adevărat că jurații au scos câștigător cuplul Jazzy Jo și Zarug, dar înainte de a veni concurenții să-și dea punctele între ei, dar având în vedere că este un precedent și ai venit cu reguli noi, mergem pe emoție în seara asta și cred că sunt în asentimentul tuturor. Chiar dacă eu mi-am menținut ideea de Jazzy Jo și Zarug și ei trei au mers pe Romică și Carmen, Romică și Carmen câștigă în seara asta gala”, a mărturisit Aurelian Temișan, la Te cunosc de undeva.