TE CUNOSC DE UNDEVA: Finală de infarct. Cine este CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2016

TE CUNOSC DE UNDEVA: După săptămâni întregi de emoţii, timp în care concurenţii show-ului ”Te cunosc de undeva” (Antena 1) au suportat cu stoicism costumaţiile grele şi machiajele complicate, iată că a venit seara marei finale.

28 mai 2016, 17:17
TE CUNOSC DE UNDEVA: Finală de infarct. Cine este CÂŞTIGĂTOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2016

UPDATE: Liviu Teodorescu a câștigat cel de-al nouălea sezon al transformărilor

“Te cunosc de undeva!” și-a desemnat câștigătorul celui de-al nouălea sezon. Acesta este Liviu Teodorescu!!!

Dintre cei buni, Theo Rose, Feli Donose, Liviu Teodorescu, Geørge, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu care, pentru Marea Finală, au pregătit momente grandioase, pline de culoare, grație și ritmuri frenetice, a fost cel mai bun.

Astfel, povestea cu numărul nouă al celui mai spectaculos transforming-show din România a ajuns la final! Dar rămâneți pe fază, căci vom reveni cât mai curând!

TE CUNOSC DE UNDEVA: Sâmbătă, de la orele 20.30, cei şase artişti care tânjesc la marele trofeu vor avea roluri pe măsură. Liviu Teodorescu îl va interpreta pe Iuda din “Jesus Christ Superstar”, iar Geørge încearcă să îi impresioneze pe juraţi cu rolul lui Satine, din pelicula “Moulin Rouge”.

Cât priveşte celebrul “cuplu” Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu, cei doi artişti au anunţat că se vor transforma în Morticia şi Gomez Addams, din serialul “Familia Addams”. Theo Rose va fi Dorothy din “Vrăjitorul din Oz”, iar Feli Donose va fi Stephanie, din musicalul “Nine”.