TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE ONLINE: Transformări incredibile ale vedetelor

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE ONLINE: Sâmbătă, 5 martie, de la ora 20.00, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu îi vor imita la “Te cunosc de undeva!” pe cei de la Gipsy Kings, cu hit-ul “Baila Me”. Și, în timpul piesei, alături de ei, va urca pe scenă bunul lor prieten, Pepe.

05 mart. 2016, 17:53
TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE ONLINE: Transformări incredibile ale vedetelor

UPDATE: A făcut SENZAŢIE cu „Ego” al lui Willy William! Paula Chirilă a câştigat cea de-a patra ediţie „Te cunosc de undeva!”

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE ONLINE: „Am aflat că au venit mentorii mei de la Gipsy Kings și nu aveam cum să nu ajung”, spune Pepe. „Noi eram obosiți de pe drum… Tu ai salvat momentul!”, va replica Vârciu.

Pepe nu este doar un campion al show-ului pe care l-a câștigat de două ori, ci și un mare fan al emisiunii. „Eu sunt un mare fan. Așa că, stimați concurenți, eu vin și vă urmăresc. Și, cum nu-mi convine ceva, cum urc pe scenă!”, i-a avertizat el, râzând, pe concurenții noului sezon.

Ce va povesti Pepe despre întâlnirea pe care a avut-o cu adevărații Gipsy Kings, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 5 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!”.

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE ONLINE: Michael Jackson de România a câștigat a treia ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”! Liviu Teodorescu a făcut show în ritm de „Beat it”! 

Toți concurenții s-au descurcat de minune în această seară, dar interpretarealui Liviua adus pe scenă un spectacol plin de culoare și dinamism, reușind astfel să se facă remarcat.

Personaje legendare, voci impecabile, show total: este rezumatul celei de-a treia ediții a sezonului IX „Te cunosc de undeva!”.  Cel mai credibil Michael Jackson!”, a spus juratul Aurelian Temișan.

Vezi edițiile integrale din noul sezon „Te cunosc de undeva!” pe AntenaPlay!