TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1. Cine a câştigat prima ediţie din noul sezon

În prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, Radu Ștefan Bănică a fost marea revelație, motiv pentru care a primit cele mai multe puncte și a fost desemnat câștigătorul galei din 6 februarie 2021.

06 feb. 2021, 23:00
TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1. Cine a câştigat prima ediţie din noul sezon

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO UPDATE

Radu Ștefan Bănică este câștigătorul „Te cunosc de undeva” din 6 februarie 2021.

Tânărul, în prezent student la actorie, a fost marea revelație a primei gale din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Extrem de ambițios și dornic să pună în aplicare ceea ce a învățat până acum la UNATC, acesta a ascultat cu atenție fiecare indicație dată de Cristi Iacob și de Ozana Barabancea.

La orele de canto, acesta i-a lăsat o impresie plăcută juratei, care i-a lăudat abilitățile artistice și a presimțit un potențial imens.

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1. Cel de-al 16-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, începe sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu una dintre cele mai îndrăznețe distribuții a artiștilor care vor trăi magia transformărilor.

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1.11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, iar în fiecare săptămână, vreme de 15 ediţii, ruleta transforming-show-ului îi va pune la grea încercare.

Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Transformări dintre cele mai diverse vor avea de executat cei 11 artiști concurenți, în prima gală a acestui sezon.
Campionii încep cu personaje pe măsura lor, aşa că Pepe va deschide sezonul într-un travesti pe măsura lui – Amanda Lear, în vreme ce Mirelei Vaida Ruly i-a adus un personaj foarte greu, atât din punct de vedere al vocii, cât şi al coregrafiei – Shakira.

De travesti greu de tot n-a scăpat nici Radu Ştefan Bănică, ce se va transforma în inegalabila Lady Gaga. Nici ceilalţi nu au scăpat mai uşor, ce alte personaje le-a pregătit Ruleta, telespectatorii vor afla mâine seară, de la 20:00, la Antena 1, în prima ediţie a celui de-al 16-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online Te cunosc de undeva! After Party. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party.

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1. Vedete noi în sezonul 16 Te cunosc de undeva

Noul sezon Te cunosc de undeva! aduce și alte vedete. Mirela Vaida (moderatoarea Acces Direct), Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, actrița Emilia Popescu și Cristina Vasiu, fostă concurentă la Vocea României și X Factor vor performa pe scena show-ului Antenei 1.

Iată lista completă a vedetelor sezonului 16 Te cunosc de undeva:

  • Mirela Vaida
    Radu Ștefan Bănică
    Emilia Popescu
    Pepe
    Cristina Vasiu
    Adriana Trandafir & Romică Țociu
    Liviu Vârciu & Raluka
    Andrei Ștefănescu & Ana Baniciu

De asemenea, sezonul 16 Te cunosc de undeva! aduce și o schimbare importantă. Pentru prima dată în istoria show-ului serile de gală vor fi tematice.

Câteva exemple de seri tematice:

– Seara cardio, cu muzică foarte ritmată

– Seara travesti-urilor, în care toți artiști vor juca în travesti

– Seara cu muzică de film

– Seara dedicată anilor 80′ sau 90′

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1. Surpriza de după emisiune

Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party. Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop.

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2020. Surpriză uriaşă, nimeni nu se aştepta
„After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut, ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe tv sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor. Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum! Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşti. Aşa că abia îi aşteptăm pe toţi urmăritorii noştri, din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii pe tv, să intre pe www.a1.ro unde se pot delecta cu cele mai interesante picanterii de pe platoul de filmare al transforming show-ului!”, a declarat Dorian Popa.

Prima ediţie „Românii au talent” din sezonul 11, transmisă vineri seară, la Pro TV, a condus detaşat topul audienţelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.6 puncte de rating şi 32.3% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 7.4 puncte de rating şi 20.8% share.

Peste 2,6 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit spectacolul „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă de la 20.53, peste 3,2 milioane de români au urmărit show-ul de divertisment.

Concurenţii care au impresionat juriul şi au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Antonia Antighin şi Cristian Lucache, Florina Doboş, Abi Nasr Boutros, Duo Marinescu, Sara Smighelschi, Jurgen Bonaccini, King of balance, Nicolae Nica, Bianca Purice, Kirill Sarsacov, Florin Suciu şi Duo Alansia.