TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO: Transformări spectaculoase ale vedetelor. Cine a câştigat show-ul

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO: Concurenții, juriul și întreaga echipă a transformărilor au pus la cale o nouă seară plină de surprize sâmbătă, 26 martie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

26 mart. 2016, 17:21
TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO: Transformări spectaculoase ale vedetelor. Cine a câştigat show-ul

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO: Nicoleta Nucă va avea șansa de a se transforma, în premieră la “Te cunosc de undeva!”, în celebra soprană Maria Callas, considerată cea mai mare cântăreață de operă din cea de-a doua jumătate a secolului XX. George va juca în travesti o nemțoaică de top, Eva Simons, ca să interpreteze “Policeman”, Liviu Teodorescu va fi Mihail, ca să cânte melodia de mare succes “Mă ucide ea”, iar Theo Rose va intra în rolul cântăreței americane Pink.

Paula Chirilă va avea de dus la bun sfârșit un personaj în travesti și va trebui să vibreze de energie din cap până în picioare, așa cum o făcea James Brown de fiecare dată când urca pe scenă. Feli Donose o va imita pe fascinanta Cher, cu “Dark Lady”, iar Rareș Dragomir are ocazia să se dezlănțuie în rolul dezinhibatului Rick James, pe ritmurile piesei “Super Freak”. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor fi, de data asta… mamă și fiică, pentru că le vor readuce în show-ul transformărilor pe Viorica și Margherita din Clejani, concurente în sezonul anterior. Anca Țurcașiu o va avea de imitat pe buna ei prietenă, Oana Sîrbu, cu piesa “Te iubeam”, și va avea parte de o mare surpriză atunci când o va vedea pe scenă, alături de ea, pe însăși… Oana Sîrbu.

Momentul special al serii va fi susținut de Theo Rose, Florin Ristei și FreeStay, care au pregătit un tribut dedicat cântăreței de muzică populară Angela Moldovan.

Cine va impresiona, de data aceasta, jurații cu transformarea sa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 26 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.