TE CUNOSC DE UNDEVA: Viorica de la Clejani şi fiica ei, transformări spectaculoase

TE CUNOSC DE UNDEVA 2015: Moment spectaculos sâmbătă seară la Te cunosc de undeva" Margherita de la Clejani (22 de ani) se va transforma în superba solistă de culoare Beyoncé şi va cânta alături de mama ei, Viorica (43 de ani), aceasta din urmă fiind deghizată în rapper-ul Bun B.

05 dec. 2015, 17:19
TE CUNOSC DE UNDEVA: Viorica de la Clejani şi fiica ei, transformări spectaculoase

TE CUNOSC DE UNDEVA. Melodia interpretată va fi „Check On It”, care are aproape 40 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Mi-a fost dificil, pentru că nu le am cu dansul, iar coregrafia este una destul de grea. În ceea ce privește vestimentația, cred că am fost un pic prea sexy (râde), dar mi-a plăcut cum am arătat. Ce a zis tata când m-a văzut așa? Nici nu s-a uitat la mine, dar nici nu a comentat. Și mami s-a chinuit pentru acest rol, ea descurcându-se mai greu cu limba engleză. A făcut un rap ca la Clejani, în stilul ei”, spune Margherita. La rându-i, Viorica mărturisește că rolul Bun B i-a făcut nopți albe. „De o săptămână nu mai dorm, nu mai mănânc, stau să învăț șapte versuri”, adaugă Viorica.

TE CUNOSC DE UNDEVA. Carmen Rădulescu vine sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, ca să-i facă o surpriză lui Nadir, concurentul care o va imita, cu piesa “Nu știu”.

Era în public, în fața mea, mă uitam la ea, dar nu știam că este ea! Bine că a venit lângămine pe scenă abia după ce am cântat… Dacă ar fi făcut-o înainte, n-aș mai fi fost în stare să cânt nimic”, spune Nadir.

La rândul ei, Carmen Rădulescu mărturisește că s-a simțit minunat, în vizită la “Te cunosc de undeva!”. “Este emisiunea care îmi place la nebunie. Iar Nadir m-a imitat foarte bine.Poate ar fi trebuit să muște mai bine cuvintele, în rest, a fost în regulă… Nadir este un băiat foarte talentat și are prezență scenică. Alături de Ristei șȘerban, se află printre preferații mei, în acest sezon”, spune Carmen Rădulescu.

Ce reacție a avut Nadir când a văzut-o pe Carmen Rădulescu alături de el, pe scenă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.