TE CUNOSC DE UNDEVA: Câştigător-surpriză la ediţia de sâmbătă

TE CUNOSC DE UNDEVA: Trupa Bambi este câștigătoarea celei de-a 8-a ediții de la ”Te cunosc de undeva!”

05 apr. 2015, 07:02
TE CUNOSC DE UNDEVA: Câştigător-surpriză la ediţia de sâmbătă

TE CUNOSC DE UNDEVA: Fetele de la Bambi au reușit să adune cele mai multe puncte și să ajungă în fruntea clasamentului, spre marea lor bucurie. Am putea spune că trupa Azucar Moreno le-a purtat mult noroc. Felicitări!

TE CUNOSC DE UNDEVA: În cadrul celei de-a 8 ediţii din sezonul VII de la „Te cunosc de undeva!”, Lidia Bulble a cântat melodia interpretată de  Nicole Scherzinger – „Buttons”

Pentru un moment, toți au crezut că o privesc pe fosta membră a trupei Pussycat Dolls! Mai sexy ca niciodată, Lidia Buble a încins atmosfera la „Te cunosc de undeva!”, demonstrând încă o dată că este foarte talentată!

TE CUNOSC DE UNDEVA: Liviu Vârciu a cântat melodia interpretată de Elvis Presley – „Suspicious minds”.

Liviu Vârciu i-a uimit pe toți în această seară! Vedeta a făcut un show de excepție, plin de energie! Pentru un moment, mulți au crezut că îl văd pe Elvis Presley! Publicul a dansat și a apreciat show-ul făcut de Liviu Vârciu.

Emisiunea „Te cunosc de undeva!”, care le-a desemnat castigatoare pe surorile Denisa si Raluca Tanase de la Bambi, a fost sambata seara lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban si la nivelul publicului din toata tara.

Cea de-a opta editie a show-ului transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 2.003.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 21.44.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.30 – 23.53) o audienta medie de 9,2 puncte de rating si 20,2 % cota de piata, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 7,3 puncte de rating si o cota de piata de 16 %. De asemenea, la nivelul publicului din toata tara, Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,2 puncte de rating si o cota de piata de 17,1 %.

Sambata seara, la „Te cunoasc de undeva!”, Alina Eremia a imitat-o pe Beyonce, pe care o consideră idolul său, iar Daniel Iordăchioae s-a transformat în americanul de culoare Trey Songz. Andrei Ștefănescu și Kamara, de la Alb Negru, au cântat ca în Țara Oașului, precum Cornelia și Lupu Rednic. Pentru această transformare, Ozana Barabancea i-a împrumutat lui Andrei una dintre iile sale. Oana Sîrbu a cântat în travesti “All of me”, superba melodie a lui John Legend, Liviu Vârciu s-a transformat în nemuritorul Elvis Presley, Cezar Ouatu în Dani Klein, solista trupei Vaya con Dios, iar Lidia Buble a fost mai sexy ca niciodată în rolul lui Nicole Scherzinger, fosta membră a trupei Pussycat Dolls. Castigatoarele editiei au fost Denisa și Raluca de la Bambi care le-au imitat pe cele două surori, Toni și Encarna Salazar, de la Azucar Moreno.

Editia de sambata seara a avut si doua momente speciale. Ștefan Bănică a venit pentru prima oară la “Te cunosc de undeva!”, ca să cânte cu Oana Sîrbu. La rându-i, Oana s-a transformat în… Ștefan Bănică și împreună au interpretat, „în oglindă”, câteva refrene celebre din repertoriul artistului. Tot sambata, Liviu Vârciu a cântat pentru prima dată alături de fiica sa, Carmina (12 ani). Cei doi i-au imitat pe Sore și Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis, și au interpretat împreună piesa “Noapte caldă”.