Te enervezi des din cauza prietenilor de pe Facebook? Iată cele mai bune replici pe care le poţi da

Cu siguranţă ai şi tu în lista de prieteni de pe Facebook "filosofi", cunoştinţe care se plâng de orice, sau care îşi dau cu părerea în legătură cu toate subiectele de interes sau nu. Iată cum poţi să le faci faţă.

18 dec. 2014, 11:08
Te enervezi des din cauza prietenilor de pe Facebook? Iată cele mai bune replici pe care le poţi da

„Nu exista in happyness” – EI BINE, EXISTA, DACA STII SA SCRII CORECT.

„Cel mai dificil lucru in viata este sa incetezi sa iubesti pe cineva care nu te mai iubeste”. – INSEAMNA CA NU AI INCERCAT NICIODATA SA PUI PASTA DE DINTI INAPOI IN TUB.

„Exista ceva mai de groaza decat o persoana care alearga cu zambetul larg pe fata?” – CE AI SPUNE DE UN BARBAT CARE ALEARGA SI II IES PAIANJENI DIN OCHI?

„Un barbat a cumparat 12 flori, 11 naturale si una artificiala si a spus: te voi iubi pana cand va muri si ultima floare.” – Floarea artificiala nu a fost niciodata in viata, idiotule.

„Nu am companie de taxi, daca vrei sa te duc undeva cu masina, astept sa ma platesti.” – ASTA TE-AR TRANSFORMA INTR-UN TAXIMETRIST.

„Stiu ca este pagina ta de Facebook, dar nu imi pasa de pozele in care apari cu fetele distrandu-te in club.” – DACA NU VREI SA STII CE FAC OAMENII, NU AR TREBUI SA TE FI INSCRIS INTR-O RETEA DE SOCIALIZARE.

„Poti sa rupi in bucati o femeie temporar, dar o femeie adevarata va reusi sa se recompuna si sa devina mai puternica ca niciodata.” – ROBOTII TERMINATOR FAC ACELASI LUCRU.

Citeşte mai mult pe Feminis.ro.