Te lasă K.O. cu senzualitatea ei. O frumoasă prezentatoare TV, într-un pictorial al naibii de SEXY

Una dintre cele mai discrete prezenţe de la TV, o cunoscută prezentatoare de ştiri sportive, s-a lăsat fotografiată cu mânuşi de box în mâini şi pantofi de 3.500 de euro în picioare într-un pictorial extrem de sexy. Astfel, Corina Caragea a renunţat pentru câteva ore la pupitrul de ştiri şi la ţinuta elegantă.

02 iul. 2013, 15:06

Atunci când nu prezintă ştirile sportive la Pro Tv, Corina Caragea obişnuieşte să facă sport. Acesta este şi motivul pentru care ea a fost fotografiată sexy în timp ce purta haine de antrenament şi mânuşi de box în picioare. Cu toate acestea, potrivit Cancan, ea a purtat o pereche de pantofi la care multe femei doar visează, care costă nu mai puţin de 3.500 de euro.

Citeşte şi Imagini incendiare din vacanţa Corinei Caragea. Uite ce frumoasă şi sexy e bruneta

Chiar dacă nu este o prezenţă obişnuită a pictorialelor din revistea, ea a acceptat provocarea unui pictorial inedit pentru numărul din iulie-august al revistei InStyle. Purtând doar pantaloni scurţi şi o bustieră minusculă, frumoasa vedetă a uimit prin naturaleţea sa.

Citeşte şi Corina Caragea, sexy pe plajă. Vezi cum arăta prezentatoare în costum de baie acum 10 ani VIDEO

Pentru a-şi pune în evidenţă picioarele lungi, ea a purtat o pereche de sandale exclusiviste, create de Giuseppe Zanotti, încălţămintea fiind pe placul vedetelor de la Hollywood.