Te simţi rău şi nu ştii de ce? Uite răspunsul: Ce să nu mănânci, în funcţie de zodie

Specialistii in domeniu au cercetat foarte mult acest aspect si au ajuns la concluzia ca ziua in care ne-am nascut, luna si zodia sunt caracteristici importante ale vietii noastre ce ne pot determina sanatatea fizica si mentala, confortul financiar si partea sentimentala din vietile noastre.

22 apr. 2014, 04:26
Te simţi rău şi nu ştii de ce? Uite răspunsul: Ce să nu mănânci, în funcţie de zodie

Alimentatia este poate cel mai important factor in ceea ce priveste starea de bine a fiecarei persoane asa ca este cat se poate de important sa stii ce alimente poti consuma pentru a te simti mereu in forma.

ASA CA IATA CE ANUME SA NU MANANCI, IN FUNCTIE DE ZODIE, PENTRU A TE SIMTI MEREU BINE.

Berbec. Berbecul iubeste mancarea, are o atractie pentru bucatarie. Este un gurmand extraordinar, pur si simplu adora sa gateasca si mai ales sa manance. Iata ce alimente trebuie sa evite cu orice pret: usturoiul si painea alba.

Taur. Taurul pune pasiune in orice face. Adora mancarea buna, insa cel mai mult adora sa imparta acea mancare dupa o partida nebuna de sex. Iata ce alimente trebuie sa evite acesta: Ceapa, broccoli.

Gemeni. Gemenii sunt foarte pofticiosi atunci cand vine vorba despre mancat, baut. Nu au o atractie spre a gati, insa au o atractie majora ca degustatori. Iata ce alimente ar trebui sa evite acestia: Ciocolata, dovleacul si usturoiul.

Rac. Poate parea un cliseu insa racul trebuie sa elimine din alimentatia sa cu desavarsire pestele sau preparatele din peste. Este un gurmand, insa pentru binele sau trebuie sa fie mai atent la ce mananca.

Leu. Leul este foarte pofticios insa nu mananca niciodata prea mult. Adora preparatele din carne insa ar trebui sa le elimine o perioada indreptandu-si atentia mai mult catre peste si legume.

Fecioara. Fecioara este una dintre cele mai carnivore zodii. O veste buna pentru ea este ca nu trebuie sa renunte la carne, din contra. Aceasta trebuie sa inceteze in a mai asocia carnea cu cartofii sau orezul.
Balanta. Desi mereu echilibrata, atunci cand vine vorba despre alimentatie, balanta da dovada de slabiciune pe acest plan. Iata ce alimente trebuie sa evite balanta pentru a se simti mereu bine: usturoiul, iaurtul, vinetele.

Continuarea pe Lyla.ro