Te va impresiona până la lacrimi: Un copil de 5 ani, bolnav de cancer, cere în căsătorie o asistentă medicală

Un copil în vârstă de 5 ani, bolnav de cancer, a hotărât să o ceară de soţie pe asistenta medicală care are grijă de el. Imaginile sunt emoţionante şi cu siguranţă te vor impresiona, mai ales dacă te gândeşti ce gest frumos a făcut micuţul pacient. 

17 feb. 2016, 11:27
Te va impresiona până la lacrimi: Un copil de 5 ani, bolnav de cancer, cere în căsătorie o asistentă medicală

Acest băieţel din imagini are doar 5 ani şi este bolnav de leucemie. Totodată el s-a logodit recent cu o asistentă medicală.

În acest filmuleţ emoţionant, care este probabil cel mai frumos lucru pe care îl vei vedea în luna februarie, Gideon Robinson, un băieţel bolnav de cancer, care este pacient la Spitalul pentru Copii Rady din San Diego, California, a cerut-o de soţie pe asistenta lui medicală preferată.

Mama lui Gideon Robinson a filmat toată scena emoţionantă şi a postat-o pe Facebook, inclusiv etapa în care tânărul „burlac” repeta modul în care urma să o ceară de soţie pe asistenta medicală. Din fericire, mama pacientului era alături de el, încurajându-l puţin câte puţin pe tot parcursul repetiţiei.

Asistenta medicală, pe care Gideon Robinson o numeşte „Sarah cea înaltă„, a spus „Da” şi i-a promis lui Gideon că el va fi „soţul ei de la spital”.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.