Te va lăsa fără cuvinte. Delia Matache face o declaraţie ULUITOARE la doi ani după nuntă

Anul trecut, Delia Matache declara sus şi tare că nu are niciun gând să îşi mărească familia. Cântăreața mărturisea atunci că preferă să se plimbe prin țări exotice și să crească pe plan profesional, spunând că îi este teamă că un copil ar putea să o țină în loc. Ei bine, acum lucrurile pare că s-au schimbat. La doi ani după nuntă. Delia vrea să devină mamă.

24 aug. 2014, 18:41
Te va lăsa fără cuvinte. Delia Matache face o declaraţie ULUITOARE la doi ani după nuntă

În octombrie anul trecut, Delia Matache a făcut o declarație surprinzătoare. Artista a declarat că ar vrea să mai călătorească prin ţări exotice şi să urce pe scara profesională. „Mie îmi place să cred că sunt un artist care creşte, creşte, creşte. Şi mi-e teamă că un copil m-ar ţine în loc, cumva, ştiţi”, spunea Delia.

Au trecut doi ani de cand si-a unit destinul cu cel al lui Razvan, dar sunt in continuare foarte indragostiti. S-au plimbat peste tot prin lume, s-au distrat, dar se pare că nu sunt împliniţi. Potrivit cancan.ro, Delia recunoaste ca ar fi momentul sa devina mama, insa din cauza proiectelor in care este implicata nu-si permite inca sa ramana insarcinata.

„Un copil ne lipseste si stim amandoi asta. Am tot amanat! Ce sa zic, lucram intens la asta, dar sigur nu exista posibilitatea de a fi insarcinata acum… Va fi o experienta noua pentru ca eu sunt mai altfel, sa nu zic egoista, dar imi place sa ma gandesc la mine si la tot ce insemn eu. Va fi o provocare. Oricum, de-abia astept, nu ma tem deloc”, a spus Delia.

Vezi şi: Delia Matache, împuşcată în timpul unui concert la Flămânzi. Ea a fost cea care l-a dezarmat pe agresor VIDEO

Delia si Razvan s-au cunoscut in urma cu aproape 4 ani si s-au cununat civil in urma cu doi ani, pe 30 august. Evenimentul a avut loc la Poarta Sartului, iar ceremonia a fost oficiata de primarul din Targu Jiu, Florin Carciumaru.

Citeşte şi Delia Matache, onorariu de mii de euro pentru un concert în Saint Tropez