Te vei îmbogăți imediat dacă ai acești bani vechi în casă! Cu câţi lei se vinde acum o bancnotă de 3 lei din 1966

Românii au început să vândă bani vechi pe internet! O bancnotă de 3 lei din perioada comunismului ar valora câteva sute de lei, iar cei care au o acasă se pot îmbogăți dacă vor să o vândă.

03 feb. 2023, 17:07

Bancnota de 3 de lei imprimată în urmă cu 57 de ani, mai exact în 1966, valorează în prezent câteva sute de lei. Pentru mulți români, bancontele vechi a devenit o modalitate simplă și rapidă de a face rost de bani.

Astfel, pe internet au apărut foarte multe anunțuri cu monede vechi și bancnote scoase la licitație sau la vânzare, iar unele dintre ele pot ajunge să coste chiar o mică avere.

Citiți și: Celebra bancnotă de la eclipsa din 1999 care te poate îmbogăți. Dacă o mai ai prin casă, o poți vinde cu 25.000 de euro

Cu cât se vinde bancnota de 3 lei din 1966 pe OLX

 

Un utilizator OLX a postat un anunţ de vânzare a unei banconote de 3 lei și a specificat că este extrem de rară, din anul 1966 și o vinde cu suma de 350 de lei.

Bancnota se află în stare bună, iar pentru colecționari sau pasionați aceasta poate reprezenta o adevărată comoară. Așadar, aceștia sunt dispuși să plătească sume colosale pentru completarea colecției ori pentru o monedă sau bancnotă rară, așa cum este cea din anunț.

Spre exemplu, un alt român a postat pe OLX , unde vinde bancnota veche din 1940, cu 5.000 de lei.

Așadar, dacă aveți bancnote vechi acasă le puteți vinde pe Internet și veți primi sume mari la schimb, mai ales că cei care colecționează astfel de monede și bani, abia așteaptă să le cumpere.

Prețurile diferă în funcție de cumpărător, de vechimea bancnotei, dar și de starea în care se află aceasta. Prețurile pornesc de la zeci de lei și pot ajunge până la sute de mii de lei.

Spre exemplu, în octombrie anul trecut, o bancnotă de 5.000 de lei din anul 1998 se vindea pe internet cu 300.000 de RON.

Citiți și: FOTO: Fabulos! Iată moneda care îi poate îmbogăți pe românii care o au în portofel. Se vinde pe internet cu 16.000 de lei