Te tăvăleşti pe jos de râs! Cele mai BIZARE întrebări pe care le pun aplicanţii pentru viză

Atunci când lucrezi cu publicul, nicio zi nu seamănă cu cealaltă. Funcţionarii de la serviciul care eliberează vizele de călătorie au destul de des parte de provocări care îi lasă, pur şi simplu, fără cuvinte.

22 sept. 2013, 18:05
Te tăvăleşti pe jos de râs! Cele mai BIZARE întrebări pe care le pun aplicanţii pentru viză

Datele colectate de www.globalvisas.com au scos la iveală câteva întrebări ciudate şi amuzante pe care le pun la ghişeul de eliberare vize cei care vor să se stabilească într-o ţară străină. De cele mai mult ori, din cauza diferenţelor culturale sau, pur sşi simplu, a ignoranţei, oamenii vin cu întrebări dintre cele mai năştruşnice.

„Am auzit că în Columbia cocaina este legală. Este adevărat?” a întrebat un aplicant care voia să se mute din Franţa în Columbia.

Ştii cumva? Este uşor să-ţi găseşti o soţie în Marea Britanie?„, a întrebat un peruan care voia să obţină viza pentru Marea Britanie.

În Marea Britanie orice om este prietenul Reginei Elisabeta?” a întrebat un japonez care voia să se mute în Marea Britanie.

Dacă mă mut în SUA voi deveni o mare vedetă de film?„, a întrebat un filipinez.

Vreau să locuiesc cât mai aproape de Elton John. Din păcate, el nu vine în Togo (o ţară din Africa de Vest – n.r.). Tu îl vezi destul de des prin Marea Britanie?„, a întrebat un locuitor din Togo, care se consideră un mare fan Elton John.

Este legal să te însori cu propria maşină?„, a întrebat un american care voia să se mute în Guatemala.

Am comis o crimă, însă până acum nu am fost prins. Dacă mă mut din Italia voi fi absolvit de orice vină?

Comit o ilegalitate dacă nu vorbesc olandeza?„, a întrebat un aplicant din Orientul Mijlociu.

Cineva mi-a spus că Australia a fost fondată de criminali. Trebuie să fiu un criminal ca să mă pot muta acolo?” a întrebat un malaysian.

Nu am paşaport. Dacă nu mă duc cu avionul în Portugalia, ci înot, mă vor lăsa să locuiesc acolo?„, a întrebat un aplicant din Marea Britanie.