Ţeapa COLOSALĂ pe care a luat-o Gigi Becali. Greşeala URIAŞĂ făcută de patronul FCSB

Gigi Becali a cumpărat, de regulă, cei mai buni fotbalişti din România. Nu a fost însă mereu aşa, iar patronul FCSB are toate motivele să regrete că nu a făcut un transfer pe care l-a avut în mână acum nouă 9 ani.

29 ian. 2019, 06:22
Ţeapa COLOSALĂ pe care a luat-o Gigi Becali. Greşeala URIAŞĂ făcută de patronul FCSB

Gigi Becali se înţelesese cu Jean Pădureanu pentru transferul golgheterului brazilian Junuior Moraes de la Gloria Bistriţa la Steaua. Gigi Becali oferea un milion de euro la acea vreme pentru atacantul în vârstă de 24 de ani. Transferul a picat, în ciuda dorinţei jucătorului de a ajunge în Ghencea. S-a aflat ulterior că patronul Stelei a refuzat să plătească un comision de aproximativ 100.000 de euro agenţilor lui Junior Moraes.

Gigi Becali, ANUNŢ-ŞOC despre CSA Steaua. Situaţie GROAZNICĂ pentru echipa Armatei

Junior Moraes avea 24 de ani în 2011, iar în 26 de meciuri pentru Gloria Bistriţa în două sezoane a marcat de 20 de goluri. Atacantul avea să ajungă în acea vară în Bulgaria, la ŢSKA Sofia. Bulgarii au plătit două milioane de euro pentru brazilian. La chiar primul său sezon la Sofia, Junior a fost declarat cel mai bun fotbalist din campionatul Bulgariei.

Din 2011 până în prezent, brazilianul a marcat peste 100 de goluri pentru ŢSKA Sofia, Metalurg Doneţk, Dinamo Kiev, Tianjin teda şi Şahtior Doneţk. Brazilianul a ajuns la 31 de ani şi e „decarul” celor la Şahtior Doneţk, echipă care an de an joacă în Champions League. În acest sezon a marcat 18 goluri pentru gruparea ucrainiană şi a oferit alte nouă pase de gol în 25 de meciuri. Mai mult, Junior Moraes a reuşit trei goluri în şase meciuri jucate de Şahtior în Champions League 2018-2019, reuşind şi alte două pase decisive.

DEMENŢIAL! Ce face Gigi Becali când primeşte mesaje pe WhatsApp. „I-am zis şi părintelui că îi dau BLOCK!”

Gigi Becali l-a transferat în acelaşi an pe Mihai Costea de la Universitatea Craiova, pentru care a plătit 1,4 milioane de euro.