ŢEAPA DECENIULUI? Lazio şi-a luat un tânăr talent care arată de 40 de ani FOTO

În acte, camerunezul Joseph Marie Minala este născut pe 24 august 1996. Lazio Roma l-a transferat crezând că are 17 ani, însă mulţi suspectează că actele fotbalistului african sunt false, iar acesta ar avea de fapt în jur de 40 de ani.

11 feb. 2014, 08:27

Vârsta unui fotbalist al lui Lazio Roma a stârnit vii dezbateri pe internet. În acte, camerunezul Joseph Marie Minala este născut pe 24 august 1996 însă mai mulţi observatori din Serie A sunt convinşi că fotbalistul nu are doar 17 ani, aşa cum pretinde.

Minala a devenit bătaia de joc a utilizatorilor de Facebook şi Twitter, mai ales după ce pe internet a fost postată o fotografie în care se află alături de Antonio Di Natale, fotbalist care are 36 de ani şi în comparaţie cu care camerunezul pare mai în vârstă.

Joseph Minala are 17 ani în vârsta cameruneză, ceea ce înseamnă 36 de ani în vârsta europeană„, este una dintre postările de pe Twitter.

Minala şi-a făcut debutul pentru Lazio Roma duminică, în derby-ul cu AS Roma (0-0).

Vezi şi Un fan al lui Lazio şi-a pierdut trei degete în urma exploziei unei petarde FOTO

Oricum, el nu ar fi primul fotbalist a cărui vârstă reală ridică semne de întrebare, nigerianul Obafemi Martins (29 ani) fiind unul dintre cei mai cunoscuţi jucători despre care se bănuieşte că ar fi mai bătrân.

Vezi şi O brunetă FOCOASĂ este Miss Earth Nigeria 2013. Uite cât de bine arată în costum de baie GALERIE FOTO