Teheranul a testat rachete balistice

Gardienii Revoluției din Iran au testat rachete balistice în cadrul unui exercițiu militar.

08 mart. 2016, 08:52
Teheranul a testat rachete balistice

Gardienii revoluției din Iran - armata de elită a regimului de la Teheran - au efectuat, marți, teste cu rachete balistice din silozuri amplasate în întreaga țară în cadrul unui exercițiu militar, potrivit Reuters, care citează agenția de presă iraniană Isna, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Iran: Reformatorii preşedintelui Hassan Rouhani, VICTORIE ISTORICĂ la Teheran

Testele au avut ca scop 'să demonstreze puterea de descurajare a Iranului și de asemenea capacitatea Republicii Islamice de a contracara orice fel de amenințare împotriva revoluției (islamice), statului și suveranității țării', potrivit Isna.

Gardienii revoluției din Iran – armata de elită a regimului de la Teheran – au efectuat, marți, teste cu rachete balistice din silozuri amplasate în întreaga țară în cadrul unui exercițiu militar, potrivit Reuters, care citează agenția de presă iraniană Isna, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Iran: Reformatorii preşedintelui Hassan Rouhani, VICTORIE ISTORICĂ la Teheran

Testele au avut ca scop ‘să demonstreze puterea de descurajare a Iranului și de asemenea capacitatea Republicii Islamice de a contracara orice fel de amenințare împotriva revoluției (islamice), statului și suveranității țării’, potrivit Isna.