Tehnica de 60 de secunde care îţi poate salva viaţa

Publicat: Duminică, 07 Februarie 2016 11:38 // Actualizat: Duminică, 07 Februarie 2016 11:38 // Sursa: romaniatv.net

Nu mai este o noutate că poţi crea un echilibru în organismul tău dacă ai la cunoştinţă anumite aspecte din arta Jin Shin Jytsu. Fiecare deget de la mână se află în strânsă legătură cu anumite sentimente şi organe. 

Primul ajutor de regulă trebuie să ţi-l ofere cea mai apropiată persoană sau echipajul medical. În cazul în care observi că nu te simţi bine, ai o serie de stări inexplicabile, de la cele de anxietate până la cele de leşin, este cazul să acţionezi singură.

Puţine persoane ştiu că, atunci când o persoană care suferă de epilepsie leşină, este indicat ca cineva să îi maseze de îndată degetul mic de la mâna stângă sau chiar să îl muşte de partea superioară a acestuia pentru a-i repune sângele în mişcare. 

Atunci când simţi o tensiune musculară la nivelul gâtului sau sesizezi că te cuprinde o stare de leşin, este recomandat să îţi masezi degetul mic pentru cel puţin un minut. Degetul mic şi nervii din palmă sunt conectaţi la nervi şi prin masaj reuşeşti să îi calmezi şi să scapi de tensiune, ba chiar şi de durerile de spate.

Citeşte mai departe pe Noobz.ro.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 feb 12:01
... Nu mai este o noutate că poţi crea un echilibru în organismul tău dacă ai la...
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H