Tehnologia le-a îndeplinit visul: Războiul i-a despărţit, dar s-au regăsit şi s-au căsătorit după 70 de ani

La 70 de ani după ce al Doilea Război Mondial i-a despărţit, doi octogenari italieni s-au regăsit cu ajutorul reţelei Facebook şi şi-au spus 'da', dovedind încă o dată că dragostea nu are vârstă, relatează metronews.fr.

15 dec. 2014, 12:10
Tehnologia le-a îndeplinit visul: Războiul i-a despărţit, dar s-au regăsit şi s-au căsătorit după 70 de ani

Antonia şi Giovanni s-au îndrăgostit unul de altul în adolescenţă, şi-au pierdut apoi urma şi s-au regăsit în secolul următor datorită tehnologiei moderne, scrie cotidianul italian La Repubblica. Giovanni a fost nevoit să plece pe front, fiind apoi făcut prizonier. Când a fost eliberat nu şi-a mai găsit iubita care, crezându-l plecat pentru totdeauna, se căsătorise cu un alt bărbat, cu care a avut doi copii. Atunci şi Giovanni şi-a făcut o familie.

Antonia Gottifredi (89 de ani) şi Giovanni Molinari (86 de ani) s-au regăsit însă pe Facebook. Amândoi văduvi, au intrat anul trecut pe reţeaua de socializare ca să îşi alunge singurătatea şi şi-au găsit sufletul pereche. Niciunul nu uitase prima iubire din tinereţe.

Cei doi s-au căsătorit, iar ceremonia a avut loc la Bellano, în nordul Italiei. Antonia este de părere că ‘Giovanni este la fel de romantic ca în tinereţe. Mi-a adus trandafiri şi m-a invitat la restaurant’, spune mireasa, confirmând astfel că nici romantismul nu are vârstă.