”Telefonul cărămidă” de la Nokia, din nou în magazine. Cât costă acum modelul 6310 și cu ce îmbunătățiri vine

Cunoscut și sub numele de ”telefonul cărămidă”, celebrul model 6310 de la Nokia se relansează pentru a marca 20 de ani de când a apărut pentru prima dată pe piață în Marea Britanie.

15 oct. 2021, 19:51
”Telefonul cărămidă” de la Nokia, din nou în magazine. Cât costă acum modelul 6310 și cu ce îmbunătățiri vine

”Telefonul cărămidă” de la Nokia, din nou în magazine. Aparatul va avea designul robust care a făcut celebru modelul 6310, dar și o baterie cu o durată lungă de viață – poate rezista până la 21 de zile până la urmptoarea încărcare.

”Telefonul cărămidă” de la Nokia, din nou în magazine. Cât costă acum modelul 6310 și cu ce îmbunătățiri vine

Mai mult decât atât,  telefonul va avea instalat celebrul joc al anilor ’90 „Snake”.

Vor exista „schimbări subtile” pentru a marca cei 20 de ani de evoluție tehnologică de la lansarea modelului original, precum butoane mai mari și un meniu mărit pentru o citire mai ușoară. Ecranul noului dispozitiv va fi mai mare – de 2,8 inci, față de 1,8 inci cât avea modelul original.

„Cu Nokia 6310, totul este distractiv și jocuri”, a spus compania, adăugând că „puteți asculta canalele dvs. preferate de știri, jocuri sportive sau posturi de muzică din mers cu o conectivitate fiabilă sau puteți juca un joc intens de Snake!”

Citește și: Omagiul echipei ROMÂNIA TV pentru jurnalistul Florin Condurăţeanu. Andreea Creţulescu: „Este o latură importantă a jurnalismului să ştii să ajuţi”. Victor Ciutacu: „Salvatorul de oameni nu a vrut să meargă la spital, deşi nu exista doctor pe planeta asta care să nu-i răspundă la telefon” VIDEO
 

Un lucru pe care Nokia nu l-a schimbat este bateria, cu noul dispozitiv care durează săptămâni între încărcări, la fel ca originalul. De fapt, poate dura 21 de zile între încărcări dacă este lăsat în așteptare.

Telefonul se încarcă utilizând un cablu MicroUSB și poate rula timp de 19 ore cu bateria atunci când este utilizat în mod activ într-un apel, potrivit site-ului web Nokia.

Nokia 6310 a fost lansat pentru prima dată în 2001, actualizat la 6310i în 2002 și în cele din urmă întrerupt în 2005 odată cu lansarea Nokia 6230 și altele.

Prețul noului Nokia 6310 este de 60 de lire în UK, adică aproximativ 70 de euro.

Citește și: Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, povesteşte momente dramatice din timpul evacuării afganilor: „Nu o să-l uit niciodată pe cel cu care vorbeam la telefon cum plângea că nu poate intra în aeroport”