Telefonul care împiedică serviciile secrete să te asculte VIDEO

Pe lângă smartphone-urile recente cu un nivel sporit de securitate, noul Boss Phone s-ar putea să facă valuri pentru clasă specifică de utilizatori.

10 ian. 2015, 18:55
Telefonul care împiedică serviciile secrete să te asculte VIDEO

Având în vedere scandalurile recente manifestate prin fotografii intime şi informaţii personale ajunse online de pe telefoanele anumitor vedete, se formează o nişă pentru amatorii de smartphone-uri cu un grad sporit de securitate. Din această gamă de produse speciale fac deja parte popularul Blackphone şi recent anunţatul Boeing Black.

Aflat momentan într-o campanie de finanţare pe Indiegogo, noul Boss Phone include din start un amalgam de promisiuni care sună foarte bine. Dispozitivul ilustrat în imaginile de mai sus este creat de o companie mai puţin cunoscută în ţara noastră cu numele de Briggs & Spriggs. Datorită cuvântului Phone din titlu şi a funcţiei de telefon, am fi tentaţi să-l încadrăm la categoria phableturi, dar având în vedere diagonala de 7 inci, ar fi mai potrivit să-l clasificăm ca fiind o tabletă mai mică. Partea de procesare este o combinaţie dintre un octa core Mediatek, o baterie de 3.000 mAh şi două camere, de 8, respectiv 2 megapixeli. Are suport pentru două SIM-uri şi rulează din start Android 5.0 Lollipop.

Textul integral, pe playtech.ro