BACALAUREAT CU GHINION. A fost dat afară din examen după ce i-a sunat telefonul

BAC 2014 TIMISOARA. Un elev din Timisoara a fost eliminat din examenul de Bacalaureat pentru frauda. Profesorii sunt mirati, pentru ca, de obicei, astfel de incercari se inregistreaza la probele scrise ale examenului, considerate mult mai dificile.

10 iun. 2014, 14:57
BACALAUREAT CU GHINION. A fost dat afară din examen după ce i-a sunat telefonul

BAC 2014 TIMISOARA. Candidatul, absolvent al liceului Ion Mincu, tocmai isi luase biletul cu subiectul la Limba Romana, cand telefonul mobil a inceput sa-i sune in buzunar. Or, intrarea in sala de examen cu telefonul mobil este interzisa.

Elevul, de la Mincu,  urma sa sustina astazi  proba orala de verificare a competentelor la Limba si literatura romana. Chiar in momentul in care se pregatea sa extraga un subiect, a inceput sa-i sune telefonul mobil. Conform regulamentului, elevul nu avea voie sa patrunda in sala de examen cu telefonul la el. Membrii comisiei de supraveghere au anuntat Inspectoratul Scolar, elevul a fost dat afara din examen“, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Aura Danielescu, inspector general al ISJ Timis.

Pierderea examenului de Bacalaureat pentru elevul indisciplinat nu este singura sanctiune. In urmatoarele sesiuni, acesta nu va avea dreptul sa se mai prezinte la BAC.

Conform regulamentului in vigoare, nu va mai avea voie sa sustina Bacalaureatul in urmatoarele doua sesiuni“, a adaugat pentru opiniatimisoarei.ro Aura Danielescu.