Dacia Sandero, criticată în Telegraph: Nimeni nu o va cumpăra pentru plăcerea de a o conduce

"Fiţi atenţi la toată isteria din jurul preţului accesibil al Daciei Sandero", scrie The Telegraph. Jurnaliştii britanici spun că maşina este bună pentru adolescenţi, dar nimeni nu o va cumpăra pentru "plăcerea de a o conduce". 

22 feb. 2013, 10:37
Dacia Sandero, criticată în Telegraph: Nimeni nu o va cumpăra pentru plăcerea de a o conduce

Unii cheltuiesc mai mult pe un ceas, scrie Neyl Lyndon, în The Telegraph, referindu-se la preţul de 5.995 de lire, cu care este promovată Dacia Sandero în Marea Britanie, drept „cea mai ieftină maşină”. 

„Arată ca un Fiat Punto vechi de 15 ani”, dar este comfortabilă, cu loc suficient pentru copii, mai scrie jurnalistul britanic. 

„Vântul şi zgomotele de pe drum se aud în interior”, comentează Lyndon, dar nu acoperă sistemul audio adecvat.

Concluzia englezului, care oferă maşinii 3 stele din 5, este, însă, una cinică: „Nimeni nu va cumpăra această maşină pentru plăcerea de a o conduce”. 

Jurnalistul atrage atenţia că, pe lângă preţul de bază, britanicii trebuie să plătească pentru o serie de alte opţiuni, ajungând ca Sandero să coste 10.000 de lire. 

Este o maşină bună pentru un adolescent, scrie, totuşi, Lyndon. 

De altfel, Dacia Sandero a fost primită numai cu ironii în Marea Britanie. În ultimul episod al emisiunii Top Gear, prezentatorii au spus că Dacia Sandero are 90 de vaci putere.

Costă cât dungile de pe un Ferrari, au titrat cei de la DailyMail, înainte ca maşina să apară pe piaţa britanică.