TELEKOM majorează tarifele. De când se aplică scumpirile

Telekom Romania, unul din cei mai mari operatori din sectorul telecom vine cu veşti proaste pentru clienţii săi.

06 mart. 2019, 09:40
TELEKOM majorează tarifele. De când se aplică scumpirile

„Toate eforturile Telekom Romania de consolidare a angajamentului companiei faţă de piaţa locală se traduc prin investiţii continue în reţele şi în dezvoltarea unor oferte comerciale inovatoare şi relevante pentru clienţi. Însă, ca urmare a creşterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicaţii, Telekom Romania este nevoită să majoreze preţurile abonamentelor din portofoliul fix şi mobil, pentru clienţii rezidenţiali şi de business, începând cu 15 aprilie 2019”, arată compania într-un comunicat.

Într-o industrie extrem de dinamică, precum cea a comunicaţiilor, reprezentanţii companiei spun că Telekom Romania face eforturi continue pentru a oferi clienţilor servicii de înaltă calitate, la preţuri competitive, adaptate nevoilor lor.

„Compania investeşte constant în dezvoltarea reţelelor fixe şi mobile, oferind astfel clienţilor tehnologie de ultimă oră”, arată comunicatul.

otodată, prin ofertele #Netliberare clienţii se pot bucura de servicii mobile sau fixe, cu preturi începând de la 5 euro si abonamente de mobil cu bonus Net 4G nelimitat şi fără perioadă minimă contractuală. În plus, conform rezultatelor P3, clienţii pot beneficia de o reţea mobilă foarte bună şi de 99,5% acoperire 4G în populaţia urbană şi 93% în total populaţie (urban şi rural).

„Ca urmare a creşterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicaţii, Telekom este nevoită să majoreze tarifele serviciilor de comunicaţii din portofoliul fix şi mobil. Chiar şi în aceste condiţii, clienţii noştri vor continua să beneficieze de servicii de înaltă calitate, la preţuri competitive”, mai informează comunicatul.

Preţul pentru fiecare serviciu fix (voce fixă, internet, TV) şi pentru fiecare abonament mobil, pentru clienţii rezidenţiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ 2 lei, începând cu 15 aprilie 2019. Această majorare nu se aplică opţiunilor de televiziune, ratelor la telefoane sau chiriilor de echipamente fixe.

Clienţii business vor primi o notificare scrisă în care sunt anunţaţi, de asemenea, de schimbări aferente contractelor.

La sfârşitul anului 2018, Telekom Romania a atins pragul comercial de 200.000 de clienţi pentru portofoliul Freedom.