Telenovelă cu un politician PPDD: Şi-a lovit fiica cu maşina în timp ce încerca să fugă cu amanta

Un politician a fost implicat într-un scandal cum nici cel mai bun regizor de telenovele nu putea gândi. Preşedintele PPDD Mioveni a fost prins de soţia şi de fiica lui, cu amanta în maşină. În încercarea de a fugi, politicianul şi-a lovit fiica cu maşina. După ce a scăpat de familia sa, a fost prins de soţul amantei.

22 apr. 2013, 20:03
Telenovelă cu un politician PPDD: Şi-a lovit fiica cu maşina în timp ce încerca să fugă cu amanta

Femeia PPDD-istului iubăreţ a complotat cu soţul amantei bărbatul ei. Aşa au reuşit să-i găsească împreună, în timp ce sărbătoreau ziua de naştere a femeii, informează România TV. Preşedintele PPDD Mioveni a încercat să fugă şi şi-a lovit fiica cu maşina.

„De trei ori m-a luat pe capotă. L-am sunat pe fratele lui să vină să mă ia. Dă peste mine pentru o nenorocită ca aia! L-am iubit pe tata, l-am urcat pe piedestal! Ani din viaţă mi-a mâncat astăzi, s-a ales praful de tot. Cât l-am iubit şi atâta ură am în mine acum”, a declarat fiica politicianului.

Toate persoanele implicate în scandalul cu iz de telenovelă, PPDD-istul, soţia, fiica sa, amanta cu 10 ani mai tânără şi soţul acesteia, au fost amendaţi de poliţie pentru tulburarea liniştii publice.