Telenovelă în toată regula. Antonia nu se poate căsători cu Alex Velea, chiar dacă vor avea un copil

"Condamnată la iad" de reprezentanţii mormonilor pentru divorţul de Vincenzo Castellano, dar şi pentru că a rămas însărcinată cu un alt bărbat, Antonia nu se poate cununa religios cu Alex Velea decât dacă va renunţa la credinţa sa.

29 iul. 2014, 14:47
Telenovelă în toată regula. Antonia nu se poate căsători cu Alex Velea, chiar dacă vor avea un copil

La finalul săptămânii trecute, Antonia anunţa pe contul de socializare că este însărcinată cu Alex Velea, recunoscând, practic, şi relaţia cu acesta, scrie ziarulring.ro.

Citeşte şi Antonia renunţă la fiica ei, Maya, pentru a se mărita cu Alex Velea

După acest anunţ, reprezentanţii mormonilor au acuzat-o de un nou păcat, ei fiind şi împotriva divorţului. Mai mult, şi reprezentanţii Bisericii Ortodoxe susţin că Antonia şi Alex nu pot fi cununaţi religios, fiind interzisă căsătoria între un mormon şi un ortodox. În cazul în care Antonia şi Alex Velea doresc să îşi oficializeze relaţia, dar şi să se cunune religios, singura variantă rămâne ca artista să renunţe la credinţa sa şi să se boteze în religia tatălui copilului său.

Citeşte şi Cum se consolează fosta soţie a lui Velea, după ce artistul a aflat că va avea un copil cu Antonia

„Ca să poată beneficia de slujba de cununie în Biserica Ortodoxă, Antonia va trebui să treacă la ortodoxism, altfel nu este posibil. Abia după ce ea va decide asta, i se vor da canoane şi apoi va urma botezul ei. După aceste etape, putem vorbi de o cununie religioasă între ea şi Alex. Din punct de vedere religios şi pentru bunul mers al familiei, căsătoria ar trebui să aibă loc înainte ca ei, să devină părinţi. Să se gândească un pic şi la faptul că ei fiind formatori de opinie, ar trebui să fie un bun exemplu pentru fanii lor, pentru societate”, a spus un preot de lângă Suceava.