Telenovele în Parlament. Câteva episoade dintr-un serial latino de succes va fi filmat în Palatul Parlamentului VIDEO

Pare incredibil, dar iubitorii de telenovele de la noi vor avea de acum motive de mândrie: câteva din episoadele unei telenovele spaniole se vor filma nicăieri altundeva decât în Palatul Parlamentului! Vedeta latino Kate del castillo va veni să-şi joace rolul de traficantă de droguri pe holurile legislativului. Iar aleşii noştri deja sunt entuziasmaţi de idee.

01 mai 2018, 12:23
Telenovele în Parlament. Câteva episoade dintr-un serial latino de succes va fi filmat în Palatul Parlamentului VIDEO

Regina telenovelelor, Kate del Castillo, va ajunge să calce pe urmele parlamentarilor noştri, informează România TV. În sălile legislativului se vor turna noile episoade ale serialului latino.

Arhitectura depsebita si grandoarea finisajelor i-au determinat pe cei de la casa de producţie sa flmeze câtteva secvente chiar in Palatul Parlamentului.

Citeşte şi Reacţii PSD la cererea lui Iohannis de demisie a Vioricăi Dăncilă: Preşedintele e deranjat de succesul premierului în Israel

Sala este deja aleasă. 

O parte scenele pentru cel de-al doilea sezon al telenovelei Regina sudului ar putea fi filmată în sala Alexandrui Ioan Cuza, o sală de 2000 de metri pătraţi şi care are un balcon imens cu deschidere spre Piaţa Constituţiei şi bulevardul Unirii. 

Iar aleşii par entuziasmaţi. „Şi cine o fi i regina sudului, barbat sau femeie? Am vazut ca marile capodepere s-au filmat în anuimte instituţii, deci nu asta este problema. Mă gândesc că poate iau şi dintre parlamentari. Şţtia care sunt figuranţi”, a declarat Cătălin Rădulescu, deputat. 

„Această clădire care a costat o gramadă de bani publici trebuie fosită cât mai complet şi cât mai complex”, a declarat şi deputatul Nicolae Bacalbaşa.