Un poliţist din Teleorman a murit într-un accident rutier după ce s-a ciocnit cu un autobuz

Un poliţist a murit într-un accident rutier pe DN 52 în judeţul Teleorman. Maşina poliţistului a intrat pe contrasens şis-a izbit frontal de un autobuz plin cu călători. Bărbatul de 35 de ani era ofiţer în cadrul Poliţiei Zimnicea. În urma impactului, pasagerii s-au ales doar cu o sperietură groaznică.

14 mai 2013, 07:43
Un poliţist din Teleorman a murit într-un accident rutier după ce s-a ciocnit cu un autobuz

Un poliţist din Teleorman a murit într-un accident auto. Agentul a intrat cu maşina într-un autobuz plin cu călători în apropierea localităţii Izvorul Rece. În urma impactului, maşina poliţistului a fost proiectată într-un copac. Pasagerii autobuzului nu au fost răniţi dar s-au ales cu o sperietură groaznică, potrivit România TV.

Citeşte şi INCREDIBIL: O femeie a mers trei kilometri cu un bărbat pe capota maşinii VIDEO

Martorii spun că bărbatul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Şoferul autobuzului nu a mai avut timp să îl evite şi l-a lovit în plin. Bărbatul de 35 de ani, ofiţer în cadrul Poliţiei Zimnicea a murit la scurt timp după accident. În urma impactului puternic, maşina a fost strivită iar bărbatul a fost scos de echipajul de la descarcerare. Pasagerii autobuzului s-au speriat în urma accidentului, dar nimeni nu a fost rănit. Şoferul autobuzului a fost testat cu aparatul alcool test iar rezultatul a fost zero. Poliţiştii au făcut cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Citeşte şi Accident grav în Bacău, provocat de un şofer băut. Şapte tineri au ajuns la spital