Telespectatorii au ales să urmărească întâlnirea Trump-Iohannis la România TV. Postul nostru, pe primul loc în topul audienţelor

Vizita preşedintelui Klaus Iohannis în Statele Unite ale Americii a fost urmărită la România TV. Postul nostru de televiziune s-a clasat pe primul loc în topul naţional al audienţelor.

21 aug. 2019, 11:39
Telespectatorii au ales să urmărească întâlnirea Trump-Iohannis la România TV. Postul nostru, pe primul loc în topul audienţelor

Cei mai mulţi telespectatori au urmărit întâlnirea Iohannis-Trump la România TV. Postul nostru de televiziune a fost lider în topul televiziunilor de ştiri cu o cotă de piaţă de 6,5 la sută. Peste două milioane de telespectatori au ales România TV în timpul transmisiilor speciale de la Casa Albă şi de la Ambasada României la Washington.

România TV a urcat în top devansând televiziunile generaliste Antena 1 şi Kanal D. Atât marţi, cât şi pe parcursul întregii luni în curs, România TV a înregistrat cea mai mare creştere de audienţă. La România TV aflaţi primii informaţia, la România TV sunt imaginile, dezvăluirile şi invitaţii care fac diferenţa!

COTĂ DE PIAŢĂ INTERVAL 21:00 – 23:15, NAŢIONAL

1. ROMÂNIA TV- 6,5 %
2. ANTENA 3 – 5,6 %
3. REALITATEA TV – 1,8%
4. B1 TV – 1.3%
5. DIGI 24 – 1.3%

TITLU CARTON: COTĂ DE PIAŢĂ ALL DAY, NAŢIONAL

1. PRO TV – 15,7 %
2. ROMÂNIA TV – 10,5 %
3. KANAL D – 9,8 %
4. ANTENA 1 – 8,7 %
5. ANTENA 3 – 6 %

SURSA: Kantar Media Audiences, ARMADATA S.R.L.