TEMPERATURI de IARNĂ în preajma Paştelui

Vreme de iarnă cu câteva zile înainte de Paşte. La munte, temperaturile sunt la pragul gerului, înregistrându-se astfel minus 9 grade, marţi dimineaţă, în munţii Ţarcului. Turiştii care au ales să petreacă aceste zile în Semenic s-au trezit cu brazi îngheţaţi ca de Crăciun.

26 apr. 2016, 06:17

Deşi calendaristic se apropie Sărbătorile Pascale, în unele zone din ţară vremea prevesteşte mai degrabă venirea Crăciunului. De exemplu, în munţii Semenic, turiştii au avut parte de un peisaj de iarnă în toată regula cu zăpadă şi brazi îngheţaţi.

Hotelierii s-au bucurat de acest peisaj şi s-au grăbit să fotografieze, iar imaginile au fost urcate pe reţelele de socializare.

Marţi dimineaţă a fost foarte frig. S-au înregistrat temperaturi extrem de scăzute. În munţii Ţarcu a fost minus 9 grade Celsius, la Bâlea Lac s-a înregistrat o temperatură de minus 7 grade Celsius. De asemenea, foarte frig a fost şi în nordul Moldovei, dar şi în vestul ţării. În judeţul Timiş, la Sânnicolau Mare a fost doar un grad Celsius.

De altfel, potrivit meteorologilor până în această seară vom avea parte de ploi în toată ţara, însă la munte vor fi condiţii de lapoviţă şi ninsoare.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Ploi şi temperaturi scăzute în primele zile ale săptămânii