Temperaturi de vară la început de aprilie. Turiştii au ieşit cu rulotele pe Valea Cerbului VIDEO

Parcurile şi terasele au fost luate cu asalt de cei care au vrut să se relaxeze la soare. Mercurul a urcat miercuri în termometre, în unele zone, chiar şi la 30 de grade, cu aproape 13 grade mai mult decât normalul acestei perioade. De asemenea, celebrul cartier de rulote de pe Valea Cerbului de lângă Buşteni a răsărit mai devreme decât în anii trecuţi, informează România TV.

06 apr. 2016, 16:19
Temperaturi de vară la început de aprilie. Turiştii au ieşit cu rulotele pe Valea Cerbului VIDEO

Cea de-a treia zi cu temperaturi de vară în toată regula a scos majoritatea timişorenilor din case. Spre exemplu, malurile Begăi au devenit locul perfect pentru relaxare, pentru pescuit sau pentru citit.

Cum meteorologii au anunţat şi la Craiova 28 de garde Celsius, oamenii au ieşit în parcuri la plimbare. Cu mic cu mare au venit să se bucure de această zi de aprilie care seamănă cu o zi de vară.

Cei mai bucuroşi de temperaturile ridicate sunt copiii.

De asemenea, şi turiştii profită de vremea frumoasă şi deja au inceput să-şi monteze noile gospodării, în care vor sta până la toamnă pe Valea Cerbului de lângă Buşteni. După ce îşi montează corturile şi grătarele, turiştii pun şi flori în jur, ca să se simtă cât mai bine.

Cei mai mulţi vor să rămână pe Valea Cerbului până încep ploile reci de toamnă, de la sfârşitul lunii septembrie.

Deocamdată, în zonă au apărut în jur de 100 de rulote. Instalarea la cort costă 10 lei pe zi, însă pentru cei care rămân cel puţin o lună beneficiază de reduceri de până la 70 la sută.

Meteorologii spun că din acest weekend temperaturile vor reveni la normalul pentru această perioadă.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi EXTREM DE RIDICATE, 29 de grade în unele zone