„Temptation Island-Insula iubirii”. Vezi cine sunt cele cinci ispite care îi vor înnebuni pe concurenţi

Cele cinci cupluri care își vor testa relația de iubire în cadrul celui de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii" vor rebuii să treacă prin mai multe probe de foc. Printre acestea se numără: ispitele, petrecerile zilnice, plajele exotice și activitățile inedite.

09 mai 2016, 14:06

Cele cinci ispite feminine, una mai frumoasă decât cealaltă, vor face tot posibilul pentru a le cuceri inimile concurenţilor.

Deea – Andreea Ienciu (08.05.1990)

Deea, fostă concurentă, devine ispită. Dacă anul trecut ea a fost cea care a acceptat să își supună relația testului suprem al încrederii, acum frumoasa brunetă trebuie să vadă dacă există bărbați care nu cedează farmecului său. „Trecerea de la statutul de concurent la cel de ispită a fost a doua cea mai interesantă și frumoasă experiență din viața mea. A fost, într-adevăr, un test pentru mine și limitele mele, acela de a vedea până unde pot să merg în această emisiune. Faptul că am fost concurentă anul trecut m-a ajutat să deschid ochii, să văd exact ce îmi doresc. Așa că am vrut și eu, la rândul meu, să ajut pe altcineva să sesizeze dacă se află în relația potrivită sau nu”, a recunoscut Deea. „Mizez în primul rând pe naturalețe, sexappeal și ochii mei pătrunzători”, mai spune ea, potrivit a1.ro.

Cătălina Manole (04.01.1991)

Cătălina este actriță și model și se consideră o persoană deschisă, spontană și sociabilă. „Îmi place mult să călătoresc și să am parte de experiențe noi. Iubesc fitnesul, muzica, filmele și dansul”, declară tânăra și e lesne de înțeles că toate aceste calități o transformă într-o rivală de calibru pentru orice femeie.

Cât privește armele de seducție pe care le va arunca în luptă din Thailanda, Cătălina spune sincer: „Îmi vine foarte ușor și natural să seduc pe oricine se află în jurul meu. Mizez pe privire, contactul vizual e cel mai important, apoi pe aerul misterios, urmat de felul în care fac pe cineva să se simtă atunci când e în preajma mea”.

Francesca Feraru (25.01.1992)

Francesca face PR pentru un cazinou, iar ideea de a fi ispită în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” a atras-o tocmai pentru că, așa cum spune ea, „chiar trebuie să desparți niște cupluri pe bune. Să fii ispită e interesant, dar în viața de zi cu zi nu poți face asta fără să fii blamat”. Culmea, Francesca plănuiește să cucerească bărbații mizând pe inocență.

„Întotdeauna mi s-a părut că cel mai sigur mod de a seduce un bărbat este să-l faci să creadă că ești o fată normală și nu prezinți niciun pericol. Cea mai mare înșelătorie a Diavolului e să te facă să crezi că nu există”, delcară sigură pe ea Francesca.

Ramona Osz (19.09.1987)

Ramona este make-up artist și are un site de lenjerie intimă. „Am studiat psihologia și sunt fascinată să descopăr oameni, caracterele lor și modul în care aceștia gândesc. Sunt un bun ascultător și-mi place să le redau oamenilor încrederea în sine atunci când au temeri”, declară Ramona, iar Thailanda pare a fi locul ideal pentru toate acestea. „Pe lângă atuurile fizice, consider că am o putere de convingere foarte mare și pot influența oamenii pentru a deschide ochii asupra lucrurilor pe care uneori nu le văd. Îmi folosesc logica și mă bazez pe intuiție în unele momente și mi se întâmplă rar să dau greș. Un corp frumos fără o minte pe măsură nu este suficient, deși știu că la prima impresie oamenii te etichetează după felul în care arăți. De aceea e mai bine să nu judeci o carte după copertă, încearcă să o descoperi și vei fi surprins.”, susține Ramona.

Maria Ilioiu (03.03.1990)

Maria recunoaște sincer că are o singură așteptare de la această emisiune: „să găsesc un bărbat”. Foarte încrezătoare în puterea ei de seducție, tânăra mizează strict pe aspectul fizic pentru a duce în ispită bărbații de pe „Insula iubirii”: „Știu să fiu frumoasă și senzuală fără a folosi cuvinte pentru asta”, susține ea.

Citeşte şi Cea mai sexy ISPITĂ de la „Insula Iubirii”, decizie – şoc înainte de NUNTĂ