TEN YEARS CHALLENGE. Nu pune poze vechi cu tine pe Facebook. La ce riscuri te expui dacă accepţi provocarea

O nouă provocare a cucerit oamenii din întreaga lume! De data aceasta, tot mai multe persoane de pe Facebook acceptă provocarea! Ce presupune această provocare și ce dezvăluire utilizatorii pe internet?  

17 ian. 2019, 09:18
TEN YEARS CHALLENGE. Nu pune poze vechi cu tine pe Facebook. La ce riscuri te expui dacă accepţi provocarea

„Provocarea de zece ani” este primul trend pe reţelele de socializare în 2019, scrie a1.ro. Pe Facebook şi Instagram, mii de oameni postează în fiecare minut fotografii cu ei de acum şi din 2009, adică de acum zece ani.

Citeşte şi Cristina Şişcanu, sexy în costum de baie. „Eşti mamă, astfel de poze nu îşi au rostul”

Iar în multe cazuri, schimbările sunt spectaculoase. Internetul este plin de surprize şi imediat au apărut şi ironiile. Metroul din Drumul Taberei este la fel ca acum 10 ani, adică inexistent. Internauţii au remarcat că nici la CFR nu s-a schimbat ceva în ultimul deceniu.

Pe internet au apărut imediat şi ironiile. Cu metroul din Drumul Taberei şi garniturile CFR, care, de 10 ani sunt neschimbate. Fenomenul a pornit din Statele Unite dar a cucerit rapid milioane de oameni din întreaga lume.

Provocarea a lansat şi câteva ipoteze cel puţin interesante. Una spune că întreg jocul ar fi de fapt un test al reţelelor de socializare pentru a-şi perfecţiona sistemul de recunoaştere facială! Mulți spun că pozele vechi nu sunt tocmai indicate dacă dorim să avem un cont cât mai sigur.