Tendinţe de machiaj dupa Săptămâna Modei de la Paris

Aceste imagini minunate aduc in atentia noastra o arie de machiaje fabuloase de la cele mai simple la cele mai sofisticate. Arunca o privire asupra acestor imagini si inspira-te!

27 nov. 2018, 16:37
Tendinţe de machiaj dupa Săptămâna Modei de la Paris

Saptamana Modei a venit cu o multime de stiluri fabuloase, cand vine vorba de moda si stil, iar dintre toate capitalele modei din lume, Parisul a fost una cu cel mai mare grad de entuziasm. Este o sursa perfecta de inspiratie, cand vine vorba de machiajul noului sezon, deci daca esti in cautare de noi idei, priveste tendintele acestei toamne purtate la Paris pentru machiaj de seara. Modernitatea imaginilor merita toata atentia ta!

Machiaj minimal

Machiajele minimale sunt o necesitate in acest sezon, cand vine vorba de simplitate nimic nu este mai sexy; ei bine, cel putin in ceea ce priveste machiajul. Cele mai potrivite produse trebuie aplicate simplu pentru a acoperi imperfectiunile pielii si pentru a sublinia structura frumoasa a fetei, nu e de mirare ca firme renumite ca Balmain, Chanel si Chloe au optat pentru imagini de machiaj natural, minimal pentru a fi purtate de-a lungul acestui sezon. O cantitate mica de anticearcan, putin iluminator si balsam de buze sunt tot ce ai nevoie pentru a obtine un stil de machiaj proaspat, tineresc si fabulos, deci incearca-le si experimenteaza puterea minimalismului.

Gene definite

Rimelul este instrumentul forte al trusei tale de machiaj, incat genele bine definite au fost vazute la Dior si Stella McCartney. Diferenta-putin mai multa culoare, fie negru sau o culoare vibranta de albastru a anilor ’70, este absolut uimitoare, deci indrazneste sa investesti intr-un rimel de calitate care va face minuni pentru genele tale. Poti alege o infrumusetare subtila a ochilor cu putin fard si putin fard de obraz, asa ca alege optiunile care ti se potrivesc cel mai bine.

Machiaj plin

Daca vrei sa lansezi o tendinta, machiajele greoaie, iti atrag atentia catre noile imagini infatisate la Lanvin, Jean Paul Gaultier, Louis Vuitton si Rochas. Fie ca vrei un machiaj plin al ochilor, ca cel al lui Vuitton sau unul elegant si senzual ca al lui Rochas, de ruj in culoarea vinului si ochi naturali sau vrei un look de epoca ca al lui Amy Winehouse, noul sezon iti cere sa experimentezi si sa lasi deoparte inhibitiile, pentru a incerca un machiaj indraznet. Indraznete, dar delicioase, aceste machiajele se potrivesc perfect pentru un look de ocazie, deci recreeaza-le pe cele preferate si atrage atentia in noul sezon!