Tendințe în modă 2023. Sonia Trifan dezvăluie ce piese vestimentare nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei în 2023

Se schimbă trendurile în modă în 2023. Designerul Sonia Trifan a dezvăluit care sunt piesele vestimentare care nu ar trebui să lipsească din șifonierul unei femei în acest an.

03 ian. 2023, 17:42
Tendințe în modă 2023. Sonia Trifan dezvăluie ce piese vestimentare nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei în 2023

Tendințe în modă 2023. Articolele vestimentare pe care le cumpărăm ar trebui luate cu gândul de a avea o viață lungă în garderoba noastră. Designerul Sonia Trifan a venit cu o serie de sfaturi practice pentru pasionatele de modă. Poți să fii în pas cu noile trenduri și, în același timp, să te asiguri că achizițiile tale vor putea fi purtate și sezonul următor.

„Sunt câteva piese vestimentare în garderoba mea pe care le păstrez de ani buni și le și port. Mie, în general, îmi plac lucrurile extrem de versatile. Nu-mi plac lucrurile pe care le cumperi pentru un anumit sezon și, chiar dacă le achiziționezi, să nu dai o avere pe ele. Să nu-ți pară rău că le-ai cumpărat și în sezonul următor le arunci sau le dai altcuiva. Îmi plac lucrurile pe care poți conta în foarte multe situații.

De exemplu, dintotdeauna, într-o garderobă a unei doamne, a unei femei, și de business, și nu numai, piesa de rezistență poate să fie un sacou tăiat foarte bine pe talie, cambrat, în așa fel încât chiar dacă nu ai o talie de viespe să îți transforme talia și să ți-o facă de invidiat.

Un astfel de sacou poate fi purtat și peste o rochie de seară și peste o rochie de cocktail și la un pantalon elegant. În același timp, putem să-l integrăm și într-o ținută casual, smart casual, cu o pereche de jeanși, de pantofi cu tocuri. Dar nu orice sacou. Acel sacou chiar să arate foarte bine, chiar dacă el costă un pic mai mult. Va fi în garderoba noastră ani de zile”, a declarat Sonia Trifan pentru Fanatik.

Tendințe în modă 2023. Obiectele vestimentare din 2022 care se poartă și în noul an

Tendințe în modă 2023. Dacă în 2022 s-au purtat penele, franjurile și corsetele, ei bine, aceste obiecte vestimentare rămân la modă și în 2023.

„În anul 2022, la fel ca în 2021, s-au purtat foarte mult rochiile cu inserții de pene. Penele, într-adevăr, se vor regăsi și în anii următori pe cele mai în vogă podiumuri de afară. Arată extraordinar de bine cam pe orice tipologie de corp. Spun asta pentru că în 2022 chiar am creat foarte multe rochii de seară, cu pene, pene și franjuri, ceea ce înseamnă retro, feminitate maximă. La fel, fustele în franjuri arată foarte bine în tot felul de combinații, corsetele… Corsetele se pot purta și la o rochie de seară, cu o fustă lungă sau o fustă scurtă. Pot arăta foarte bine și cu blugi. Îmi plac combinațiile de corsete elegante cu jeanși.

Îmi place în partea de jos să fie o ținută de zi, iar partea de sus să fie extrem de elegantă. Foarte ușor putem să combinăm aceste look-uri. Nu îți trebuie foarte multe cunoștințe pentru acest lucru”, a mai spus creatoarea de modă.