Tendințele anului 2022 în machiajul pentru mireasă

Machiajul de mireasă este unul dintre elementele centrale ale Bridal look-ului și nu trebuie niciodată lăsat pe locul doi. Din acest motiv, cea mai bună alegere este apelarea la profesioniști competenți, care pot îmbunătăți trăsăturile și particularitățile feței, precum și să îndepărteze orice imperfecțiuni.

10 sept. 2022, 12:01
Tendințele anului 2022 în machiajul pentru mireasă

În alegerea machiajului trebuie luați în considerare factorii importanți, precum: rochia și bijuteriile – dacă rochia este plină de pietre și străluci, atunci se evită tonurile calde, în timp ce rochia este simplă, machiajul poate tinde spre culori aurii. Un alt sfat destul de important este ca noile mirese să testeze machiajul cu cel puțin trei luni înainte de nuntă, pentru a observa rezultatul și a avea timp pentru unele modificări.

Acestea fiind spuse, trebuie subliniat că există multe alternative pentru machiajul de nuntă: totul depinde de atmosfera evenimentului și, bineînțeles, de voința miresei. Iată care sunt cele mai trendy tendințe în materie de make-up pentru miresele anului 2022.

Eleganța irezistibilă a machiajului natural

Machiajul natural pentru mirese rămâne unul dintre cele mai populare. Rafinamentul acestui tip de make-up este realizat din culori delicate pentru ochi și buze, în timp ce baza de machiaj este ușoară. Sprâncenele sunt definite, dar nu ridicate, buzele sunt de un roz pal. Vara se recomandă aplicarea bronzantului și iluminatorului. Cu acest truc este imposibil de greșit și poate fi realizat și de sine stătător.

Machiaj glamour pentru miresele nonconformiste

Pentru miresele care vor să fie adevărate regine în ziua nunții, machiajul trebuie să fie intens și la nivel. Sprâncene bine evidențiate, buze roșii, gene false: acestea sunt cuvintele cheie. Pentru ochi, se recomandă un machiaj clasic Smokey Eyes cu nuanțe de maro sau ceva mai sobru, combinat cu contururi grafice originale, toate asortate cu un rimel. Accesând link-ul https://makeup.ro, pot fi alese cele mai trendy cosmetice decorative pentru o nuntă cu adevărat glamour.

Nude Look pentru miresele bronzate

Protagonista anului 2022 este mireasa cu un machiaj cald Nude Look, specific nunților organizate în plină vară. Pielea bronzată va pune în evidență acest stil. În acest caz, machiajul trebuie să rămână în tonuri calde: nuanțe aurite, coral, caramel, cărămiziu, important să fie alese și în funcție de intensitatea bronzului. Culorile reci sau prea deschise trebuie excluse total. Fardul de pleoape cu nuanțe pământii, buzele ușor satinate și naturale doar cu puțin luciu, ochii machiați nu prea sofisticați, genele foarte lungi și curbate, sprâncenele pieptănate în sus în stilul Brow Soap – toate aceste momente importante au ca rezultat o piele strălucitoare cu un aspect sănătos, fiind caracteristice unui machiaj de zi. Magazinul online Makeup propune cosmetice decorative pe toate gusturile și pentru orice ocazie.

Farmecul atemporal al machiajului vintage

Baza machiajului trebuie să fie pură, simplă, foarte clară. Ochii sunt pe primul loc, fiind puși în centrul atenției cu un eyeliner definit și gene voluminoase. Aspectul vintage perfect trebuie completat cu un ruj lucios de caise.

Make-up fără limite

Miresele excentrice, ce doresc să capteze atenția tuturor, au nevoie de un machiaj de nuntă original și la înălțime. Excesul este caracteristica principală a acestui tip de make-up. Respectiv, domină nuanțele puternice și accentuate, buzele se caracterizează prin tonuri deosebite și luminoase. Totul trebuie să fie peste limite, inclusiv coafura, care este extrem de elaborată și chiar puțin imaginativă. Nu există nicio limită!