Tensiuni între PSD şi UNPR pe tema debarcării lui Zgonea

După ce social-democraţii au găsit soluţia pentru a-l da jos pe Zgonea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, UNPR cere să se aplice aceeaşi procedură şi preşedinţilor de comisii parlamentare care au plecat din partidul lor şi au mers la PSD, transmite România TV.

15 mai 2016, 08:00
Tensiuni între PSD şi UNPR pe tema debarcării lui Zgonea

Pentru ca UNPR să susţină demersurile PSD pentru a-l revoca pe Valeriu Zgonea aceştia propun ca şefii de comisie pe care PSD i-a luat de la unpr să fie şi ei revocati din funcţii în baza aceluiaşi articol din statul deputatilor, care spune ca un parlamentar care si-a pierdut sprijinul politic isi pierde automat si functiile pe care le detine in Parlament.

UNPR sustine ca odata ce parlamentarii au plecat la PSD acestia si-au pierdut sprijinul politic.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu, despre întâlnirea dintre Zgonea şi ambasadorul Klemm: Probabil s-a milogit pentru această întrevedere

Lucrurile continuă, săptămâna viitoare probabil că va intra în plen această chestiune cu modificarea unei virgule în Regulamentul Camerei. Lucrurile merg înainte, Valeriu Zgonea nu mai reprezintă PSD, grupul parlamentar PSD, care l-a propus, conform regulamentului i-a retras sprijinul politic şi l-a exclus, până la urmă va fi schimbat”, a spus Codrin Ştefănescu, pentru dcnews.ro.