Tentativă de asasinat asupra unui cunoscut actor de la Hollywood. Acesta a fost înjunghiat de mai multe ori

Actorul american Corey Feldman, cunoscut mai ales pentru rolurile din filme pentru copii precum Gremlins (1984), The Goonies (1985) sau Stand by Me (1986), a fost înjunghiat de mai multe ori în timp ce se afla pe stradă, în Los Angeles.

28 mart. 2018, 14:31
Tentativă de asasinat asupra unui cunoscut actor de la Hollywood. Acesta a fost înjunghiat de mai multe ori

Fostul star al filmelor pentru copii, Corey Feldman, acum în vârstă de 46 de ani, se află în stare stabilă într-un spital din Los Angeles. El a povestit că trei oameni s-au apropiat de el, doi i-au distras atenţia bodyguard-ului său, iar unul l-a înjunghiat. Corey Feldman s-a născut pe 16 iulie 1971 şi a fost un copil-minune al Hollywood-ului, devenind un star în că din anii ’80. Ultimul film în care joacă actorul, Corbin Nash, un thriller, va apărea pe ecranele din SUA pe 20 aprilie.

Corey Feldman a mai fost în atenţia opiniei publice şi în urmă cu două luni, când poliţia a deschis pe numele său o anchetă, în urma unei plângeri făcute de o femeie care îl acuza de hărţuire sexuală. Pe de altă parte, în noiembrie 2017, Feldman a depus o reclamaţie privind faptul că a fost abuzat sexual, poliţia din Los Angeles deschizând o anchetă în acest sens. Însă ancheta a fost la scurt timp închisă, pentru că faptele fuseseră prescrise.

Feldman a depus reclamaţia la patru ani după ce a lansat autobiografia „Coreyography”, în care a povestit că el şi prietenul său bun dintr-o perioadă Corey Haim au fost abuzaţi sexual, pe când aveau 11 ani, de mai mulţi bărbaţi din industria de divertisment. Haim a murit din cauza unei pneumonii în 2010, la vârsta de 38 de ani. Invitat, în noiembrie 2017, în emisiunea TV „The Dr. Oz Show”, Feldman a mărturisit că a fost violat în 1993, în Santa Barbara, însă poliţia locală declara că nu are niciun document în acest sens.

În decembrie, People a confirmat că există înregistrări audio din 1993, la poliţia din Santa Barbara, în care Feldman îi numeşte pe cei care l-au abuzat sexual. Acele înregistrări au fost predate poliţiei din Los Angeles. În timpul procesului lui Michael Jackson din anul 2005, Feldman a declarat într-un interviu că starul i-a arătat fotografii obscene. Feldman a fost citat ca martor la proces. În iunie 2008, a declarat că a fost molestat pe când era copil. Deşi, iniţial, s-a speculat că agresorul era Michael Jackson, Feldman a infirmat acest lucru, dezvăluind că făptaşul era chiar asistentul său.