Tentativă de jaf armat la sediul unei bănci în Bucureşti

Un bărbat este căutat de politişti după ce luni după-amiază a intrat în sediul unei bănci din Sectorul 5 al Capitalei şi a ameninţat cu un pistol un angajat al unităţii bancare, căruia i-a cerut să-i dea toţi banii pe care îi avea la birou. Din primele informaţii, bărbatul nu a reuşit să ia niciun ban, iar oamenii legi sunt pe urma lui.

08 feb. 2021, 17:33
Tentativă de jaf armat la sediul unei bănci în Bucureşti
Tentativă de jaf armat la sediul unei bănci în Bucureşti

Tentativă de jaf armat în sediul unei bănci în Sectorul 5 din Bucureşti, anunţă România TV. Din fericire, angajatul băncii şi-a dat seama că pistolul folosit de bărbat era de jucărie şi nu a cedat presiunilor acestuia. Într-un final, autorul tentativei de jaf a fugit.

Citeşte şi: Jaf cu cuţitul la o benzinărie din Timişoara. Angajata, ameninţată cu moartea

La sediul băncii au ajuns mai multe echipaje de poliţie, trupe speciale, iar bărbatul care a încercat să jefuiască banca este căutat de oamenii legii.

Citeşte şi: Jaf ca în filme! Pensionară tâlhărită la intrarea în blocul în care locuiește. Hoțul a fost prins și dus la audieri

Astazi, in jurul orei 15:00, Sectia 17 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca la o unitate bancara din Sectorul 5, un barbat, in varsta de aproximativ 25 de ani, a intrat in sediul unei banci, avand asupra sa un pistol ce parea a fi de jucarie. Barbatul ar fi solicitat unui angajat bani, insa acesta nu s-a conformat, spunandu-i sa plece, context in care cel in cauza a parasit banca, fara sa sustraga bani sau alte valori„, a anuntat Politia Capitalei.

Cercetarile au fost preluate de Serviciul de Investigatii Criminale al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti in vederea identificarii autorului.