Tentativă de jaf ca în filme în Ialomiţa. Maşina unei familii a fost blocată în trafic de hoţi

Publicat: Marţi, 21 August 2018 08:48 // Actualizat: Marţi, 21 August 2018 12:23 // Sursa: romaniatv.net

Tentativă de jaf la drumul mare, în Ialomiţa. O familie cu doi copii a fost terorizată în trafic de hoţi. Oamenii au fost blocaţi de mai multe maşini, ca să fie jefuiţi.

Totul s-a întâmplat în Ţăndărei. O familie a trecut prin clipe de groază după ce au fost blocaţi în trafic. Hoţii au profitat de faptul că era noapte şi i-au încercuit cu maşinile. La volan se afla mama celor doi copii . Aceasta a încercat să treacă cu autoturismul printre maşinile hoţilor.

"În faţa noastră, un Renault Clio este oprit de un Audi cu număr de Ialomiţa (fix la ieşire era un indicator cu «drum închis», pus intenţionat de ei). «Ciudat!» zic... Blochez uşile, îmi zice soţul să întorc, o luăm pe drum ocolitor. Când dau să întorc, şoferul din Audi îmi aprinde o lanternă în faţă, încercând să mă orbească şi să observe cu cine mai sunt în maşină. Întorc. Şoferul Renault-ului a mers după noi. La 200 de metri, o dubiţă albă mi se opreşte brusc în faţă, Audi-ul era în lateral stânga. Coboară nişte ţigani din maşini şi vin spre mine. Nu mai ştiu ce aveau în mâini, eram deja speriată, calculam din ochi să văd dacă pot trece printre ei cu maşina şi cam ce s-ar întâmpla dacă aş ieşi de pe carosabil. Demarez şi reuşesc să mă strecor în viteză ieşind în strada principală, îndreptându-mă către postul de poliţie, care, ce să vezi?! Era gol! Dubiţa si Audi-ul după noi. Dubiţa mă opreşte (culmea!) chiar în faţa secţiei de poliţie. Se dau jos şi vin spre noi. În acest timp, soţul sunase la 112, încercând să le explice că nu ne-am şicanat în trafic, că suntem cu doi copii în maşină, din care unul bolnav, că de-aia am plecat la miezul nopţii la drum, că nu i-am deranjat pe nenorociţii ăia cu nimic, că urmăresc să ne tâlhărească", povesteşte femeia, potrivit adevarul.

Poliţiştii au însă o altă variantă.

„Mai întâi, Poliţia a fost sesizată telefonic de către un cetăţean din Ţăndărei despre două maşini suspecte. Apelul a fost înregistrat la ora 1.20. Ofiţerul de serviciu a trimis o patrulă în zona respectivă, iar după aproximativ 10 minute, s-a primit un apel prin 112 de la cetăţeanul care se deplasa către Galaţi. Acesta a sesizat că a fost şicanat în trafic de două autoturisme, un Audi A6 şi un Opel. Ofiţerul de serviciu a transmis datele patrulei care se deplasa deja către zona indicată. Poliţiştii l-au identificat pe şoferul maşinii Audi, care sunase primul la Poliţia Ţăndărei. Acesta a spus că a încercat să oprească maşina cu numere de Galaţi, deoarece i s-a părut suspectă, că se plimbă pe străzile adiacente. Ofiţerul de serviciu a luat din nou legătura cu persoana care se deplasa către Galaţi. A întrebat-o dacă a fost victima vreunei infracţiuni, dar aceasta a negat. L-a rugat, dacă doreşte, să depună o plângere. Dumnealui era deja în drum către Brăila, pe o altă rută", a declarat inspector de poliţie Andreea Loghin, purtător de cuvânt al IPJ Ialomiţa.

Poliţia spune că va deschide o anchetă penală doar dacă cei doi soţi vor depune plângere.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
familie terorizata hoţi jaf Ţăndărei tentativă de furt
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 aug 08:51
Răspunde | Votează email 1 email
bubu
De când orice conducător auto poate opri mașini în trafic pentru că i se par lui suspecte?
1
EUR
4.8730
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H