Tentativă de jaf într-un spital din Arad. O infirmieră, ameninţată de un bărbat, după ce aceasta l-a prins când scotocea prin dulapuri

Momente de panică au avut loc la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, atunci când o angajată a instituției l-a surprins, într-unul dintre vestiare, pe un bărbat care încerca să fure orice ar fi găsit de valoare printre lucrurile angajaților.

11 feb. 2019, 09:28
Tentativă de jaf într-un spital din Arad. O infirmieră, ameninţată de un bărbat, după ce aceasta l-a prins când scotocea prin dulapuri

Potrivit specialarad.ro, individul ar fi intrat într-un vestiar al personalului de pe secția Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), aflat la etajul al doilea al spitalului. Acesta ar fi fost surprins de către o infirmieră, în timp ce scotocea prin dulapuri, iar, ulterior, ar fi amenințat-o.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad confirmă faptul că o femeie a fost amenințată de un bărbat în incinta spitalului.

„În această dimineață, s-a prezentat la sediul Poliției o femeie în vârstă de 51 de ani, care a reclamat că ar fi fost amenințată cu acte de violență de un bărbat, în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. În acest moment, colegii mei efectuează verificări pentru identificarea bărbatului și tragerea lui la răspundere penală”, a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Totodată, momentan nu se știe exact dacă individul surprins în vestiarul personalului de la ATI a reușit sau nu să și fure ceva.