Tentativă de SINUCIDERE: Un bărbat şi-a dat foc în propria maşină

Un bărbat din Eforie Nord a încercat să-şi ia viaţa, în noaptea de marţi spre miercuri. Acesta a golit gazul dintr-o butelie într-un autoturism, după care a aprins o brichetă. Din câte se pare, acesta s-a speriat când a văzut flacăra, a ieşit imediat din maşină şi a cerut ajutor.

03 iun. 2015, 09:49
Tentativă de SINUCIDERE: Un bărbat şi-a dat foc în propria maşină

Poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi, marţi noapte, despre distrugerea unui autoturism. Alarma a sunat şi la pompieri, care au fost anunţaţi că un autoturism a luat foc pe o stradă din Eforie Nord, potrivit replicaonline.ro.

Din primele cercetări a rezultat faptul că proprietarul şi-ar fi avariat autoturismul, folosind o butelie de aragaz şi o sursă de foc. Mai exact, bărbatul de 57 de ani a lăsat un bilet de adio în casă, unde a menţionat că vrea să-şi pună capăt vieţii, după care a golit gazul dintr-o butelie în maşină şi a aprins o brichetă. Când a văzut flacăra şi a simţit arsura, acesta a ieşit din autoturism şi a cerut ajutor. La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, care l-a preluat şi l-a transportat la spital, unde a rămas internat cu arsuri de gradul 2 pe faţă şi gât.

Poliţiştii au deschis o anchetă. Individul a mai încercat să-şi ia zilele din cauza singurătăţii. Acesta locuieşte singur, pentru că soţia lui este plecată în străinătate, la muncă.

Citeşte şi: TRAGEDIE la Iaşi. O studentă la medicină a murit după ce a căzut de la etajul 7 al blocului unde locuia