Tentativă de suicid. O tânără a fost salvată de prieteni în ultima clipă

Mobilizare impresionantă în Capitală, după ce o tânără de 20 de ani a postat pe Facebook un mesaj de adio şi o fotografie în care apăreau mai multe pastile. Ea doar se certase cu iubitul, iar prietenii care au văzut mesajul au alertat imediat poliţia şi au plecat în căutarea ei. Tânăra a fost găsită la timp şi salvată. 

03 mart. 2017, 14:02
Tentativă de suicid. O tânără a fost salvată de prieteni în ultima clipă

Tânăra de 20 de ani a venit în Bucureşti din Republica Moldova pentru a munci, informează România TV. După o ceartă aprinsă cu iubitul ei, ea a postat un mesaj de adio pe pagina sa de socializare şi o poză în care apăreau mai multe medicamente. Prietenii ei au văzut postarea şi au intrat în panică când au observat că tânăra nu mai răspunde la telefon.

Citeşte şi O tânără de 24 de ani a murit după ce 14 doctori au spus că e sănătoasă

In scurt timp prietenii virtuali au pornit o adevărata anchetă pe cont propriu pentru a o găsi. Nimeni nu ştia adresa exactă unde locuieşte.

„Mi-am adus aminte de niste comenzi pe care ea le facuse, comenzi care nu puteau fi platite decat la domiciliu. Am cautat asociatia unde facuse comanda şi mi s-a oferit o adresa”, a povestit iubitul fetei. 

Prietenii fetei nu au rămas indiferenţi şi s-au mobilizat rapid pentru a evita o tragedie.

Dupa ce tanara a postat mesajul pe facebook unul dintre amicii ei a plecat in cautarea acesteia. Ei bine el a mers 3 ore pe bicicleta pentru a-i găsi adresa.

Citeşte şi Cât costa în România un asasinat la comandă şi din ce ţări proveneau asasinii plătiţi

„Am pornit pe bicicleta ca sa ajung mai repede. Operatiunea a tinut 3 ore. După 3 ore am reuşit să dau de ea, împreuna cu politia, cu prietenii am cautat. Ne-au ajutat si localnicii din zona respectiva”, a mai spus prietenul. 

Tânăra a fost găsită înainte de a recurge la un gest extrem. Ea a fost dusă la secţia de poliţie unde a dat declaraţii şi urmează să fie consiliată de un psiholog.