Teo: „Am fost multă vreme o mamă foarte exigentă, astfel încât acum îmi îngădui să fiu permisivă”

Într-un interviu mai sincer ca oricând, Teo a vorbit despre relaţia frumoasă pe care o are cu fiica ei, despre divinitate şi opinii, dar şi despre actul de eroism de a face în zilele noastre emisiuni de divertisment, de calitate.

16 sept. 2016, 15:44
Teo: „Am fost multă vreme o mamă foarte exigentă, astfel încât acum îmi îngădui să fiu permisivă”

Odată cu venirea toamnei a reînceput nu doar „Teo Show”, ci și un nou an școlar pentru Maia, fiica de 12 ani a lui Teo. Vedeta tv a povesti cum au decurs pregătirile cu rechizitele și manualele.

„Maia este un copil mare. Nu îi mai cumpăr eu caiete ca în clasa I. Maia are regulile ei, legile ei, orele ei, știe câte caiete îi trebuie. Astăzi a mers să își cumpere niște caiete cu spiră din nu știu ce model, care au nu știu ce copertă cartonată, îi trebuie pentru Geografie. Este un copil de nota maximă, a terminat a VI-a cu 9.75, nu mai stau eu să-i cumpăr caiete. Serios”, a spus Teo, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Vedeta a mai declarat că fiica sa merge la o şcoală de stat, iar dacă la început era mai severă, acum a devenit mai permisivă.

„Am fost multă vreme o mamă foarte exigentă, astfel încât acum îmi îngădui să fiu permisivă. Fiică-mea are niște reguli pe care noi două ni le-am impus și le-am respectat respectându-ne reciproc. Știm exact până unde să mergem, până unde să întindem coarda, astfel încât când ea a zis „Am nevoie de ceva!”, eu știu că are nevoie de cel puțin trei argumente pentru acel ceva. Uneori i le cer, alteori, nu! Acum nu mai este nevoie de întrebarea „De ce?”, care se punea în anii trecuți”, a mai spus Teo.

Citeşte mai mult pe libertateapentrufemei.ro.