Teo, declaraţii şocante: „Operaţia a durat cinci ore, puteam oricând să dau ortu’ popii”

Teo a recunoscut că și-a făcut operația de micșorare a stomacului, despre care au apărut speculații în presă.

07 ian. 2014, 14:05
Teo, declaraţii şocante: „Operaţia a durat cinci ore, puteam oricând să dau ortu’ popii”

Teo a povestit în direct cum s-a operat la stomac, aceasta fiind ultima soluţie pentru a scăpa de kilogramele în plus. Intervenția a fost realizată de medicul Cătălin Copăescu, iar vedeta spune că nu mai poate mânca atât de mult cum o făcea până acum.

Teo a mărturisit că operaţia de pe 20 decembrie a fost „un cadou” pe care ea şi l-a făcut.

„Mi-am făcut un dar de Crăciun – sănătatea şi viaţa mea. Operaţia care trebuia să fie de o oră a durat cinci ore, pentru că s-a găsit o pungă de puroi în abdomen care mi-a pus viaţa în pericol. Putea să pocnească oricând şi să dau ortu’ popii”, a spus vedeta, potrivit eva.ro.

În ediția de luni a emisiunii sale, vedeta a abordat și subiectul căsătoriei Andreei Marin, cu care este foarte bună prietenă. Teo a făcut referire şi la mariajul ei cu Constantin Iosef: „Mă interesează căsătoria Andreei Marin pentru că, pentru mine, Andreea Marin e o dovadă că mai e o speranţă. Noi două am divorţat în acelaşi timp. Ne gândeam ce o să zică ziarele. M-a scăpat Andreea de zici că am plătit-o… Dacă mă vedeţi măritată, vă rog să mă bateţi cu ziarul peste ceafă. Nu-mi mai trebuie!”, a spus ea.