Teo Trandafir, despre momentul delicat în care i-a spus fiicei ei că este adoptată. Ce vrea să ştie Maia despre părinţii naturali

Teo Trandafir este protagonista ultiemi ediţii a revistei VIVA!. Deşi prezintă două emisiuni, "Teo Show" și "Vrei să fii milionar", vedeta şi-a făcut timp pentru o şedinţă foto, dar şi pentru un interviu în care a făcut dezvăluiri din viaţa personală.

27 nov. 2018, 15:52
Teo Trandafir, despre momentul delicat în care i-a spus fiicei ei că este adoptată. Ce vrea să ştie Maia despre părinţii naturali

Teo Trandafir a vorbit pentru Viva! despre momentul în care i-a spus fiicei sale, Maia, că este adoptată.

„I-am spus undeva la doi ani și jumătate, mi-am dat seama că e momentul pur și simplu, m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza și mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: „Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau”. Și a început să mă întrebe: „Dar, înainte de a veni eu, păsările astea erau?”. „Nu!”. „Și tu ce făceai?”. „Eu plângeam”. „De ce?”. „Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, și atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearșaf”. „Și unde m-au pus?”. M-am dus în curte și i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii și, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în trei ani putea să își imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinație, câtă esență a adus în viața mea”, a spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir, MESAJ EMOŢIONANT pentru fiica ei la aniversarea de 14 ANI

Maia nu a întrebat niciodată despre mama ei naturală: „Nu a interesat-o niciodată aspectul ăsta. Am încercat să îi transmit faptul că am avut noroc că mama ei naturală a hotărât să nu îi facă rău și asta a fost tot. Nu cred că doamna respectivă și-ar dori, nu cred că eu mi-aș dori, nu cred că Maya și-ar dori, și atunci nu am atins un subiect căruia nu i-am înțeles sensul”.