Teo Trandafir, momente cutremurătoare. „Eu am fost acolo, aproape de moarte, ştiu ce înseamnă”

Teo Trandafir a avut un mesaj emoționant și deopotrivă cutremurător pentru Andreea Bălan, având în vedere că ea însăși era să moară pe masa de operație în urmă cu opt ani, când a avut complicații majore din cauza unei pancreatite acute.

06 mart. 2019, 17:03
Teo Trandafir, momente cutremurătoare. „Eu am fost acolo, aproape de moarte, ştiu ce înseamnă”

Andreea Bălan a trecut prin momentele dramatice în timpul operației de cezariană la cea de-a doua sarcină, iar mai multe vedete de la noi i-au transmis artistei numeroase mesaje de susținere. Dar poate cel mai emoționant și deopotrivă cutremurător mesaj a fost cel al lui Teo Trandafir, cea care a trecut prin momente asemnătoare în 2011, când a fost la un pas de moarte din cauza complicațiilor determinate de o pancreatită acută.

Andreea Bălan, prima poză cu fetiţa după naştere. Ce mesaj are vedeta pentru fani FOTO

„Să ne rugăm pentru Andreea Bălan. Dădea viață unui copil și în același timp era să plece dintre noi. Eu am fost acolo, aproape de moarte, știu ce înseamnă. Departe de a fi neapărat o admiratoare a ei, mă gândesc la ea și sper să se facă bine foarte repede. Știu că este bine acum și de aceea cu toții trebuie să-i transmitem un gând bun”, a spus Teo Trandafir în timpul unui live pe pagina sa de Facebook.

Andreea Bălan, prima reacţie despre medicii de la Sanador. Motivul pentru care a făcut stop cardio-respirator

În 2011, Teo Trandafir a trecut prin momente dramatice din cauza complicațiilor determinate de o pancreatită acută. După ce a stat șase zile internată la un spital din București, în urma complicațiilor cauzate de pancreatită și a unei infecții abdominale, starea sa s-a deteriorat dramatic, vedeta tv fiind ulterior transportată de urgență cu elicopterul la Viena. Aici a suferit două operații și a stat spitalizată trei luni, timp în care a intrat în comă și în care a fost la un pas de moarte.