Teo Trandafir a spus adevărul despre absența de la nunta lui Bursucu: „A fost o alegere grea. M-am gândit să dau o fugă până la Constanța cât să îi văd și să mă întorc”

Teo Trandafir a dezvăluit recent care a fost motivul real pentru care nu a fost prezentă la nunta lui Bursucu, fostul său coleg de la "Theo Show", de care o leagă o frumoasă prietenie.

05 apr. 2024, 08:38
Teo Trandafir a spus adevărul despre absența de la nunta lui Bursucu: „A fost o alegere grea. M-am gândit să dau o fugă până la Constanța cât să îi văd și să mă întorc”

Teo Trandafir a revenit, după ani de zile, la prima ei dragoste, radioul, și, totodată, are un nou proiect în televiziune, „Follow Us”, o emisiune pe care o prezintă alături de Ilinca Vandici, la Kanal D2.

Teo Trandafir a vorbit și despre relațiile în care a rămas cu foștii colegi. Întrebată cât de des mai vorbește acum cu Bursucu, Mihai Mitoșeru și Bella Santiago, prezentatoarea a spus: „Am rămas în relații foarte bune, chiar dacă vorbim mai puțin, pentru că viața ne-a dus pe căi diferite. Asta nu înseamnă că nu ne iubim foarte mult sau că nu suntem unul lângă celălalt dacă ar fi nevoie. Sunt convinsă că, dacă aș suna pe oricare dintre ei sau ei m-ar suna pe mine, am sări unul pentru celălalt la orice oră din zi sau din noapte”.

Citește și Mesajele bizare postate de Elena, soţia lui CRBL, înainte de anunţul divorţului. Abia acum s-a aflat ce semnificaţie au avut

Teo Trandafir și Bursucu au avut o prietenie specială cât timp au fost colegi de platou și probabil că relația lor de prietenie încă continuă, cu toate că fanii și-au ridicat multe semne de întrebare atunci când Teo a lipsit de la nunta acestuia.

„Din fericire, cumva și din nefericire altcumva, în aceeași zi am avut și eu un eveniment, la fel de important, în familie. Familia nu m-ar fi iertat niciodată dacă aș fi lipsit. A fost o alegere grea. Dar el știe, pentru că i-am și spus, că sunt alături de el cu gândul și cu sufletul. M-am gândit să dau o fugă până la Constanța cât să îi văd și să mă întorc, însă nu era un scenariu realist, pentru că se termina evenimentul din familia mea”, a explicat prezentoarea pentru Viva.

Întrebată dacă a făcut vreodată vreun compromis pentru carieră și dacă regretă ceva, Teo Trandafir a afirmat: „Nu mi s-a întâmplat să fiu în situația de a face compromisuri pentru că am avut o ascensiune lină. Mi-a fost foarte greu să trec la televiziune, dar l-am avut alături pe Mircea Badea și mi-a fost ușor. Nu am avut nici momente în care să doresc să spun „NU. Mi s-a propus, într-adevăr, la un moment dat un format pe care nu puteam să îl fac fizic, știam că nu puteam să îl duc. Le-am explicat atunci șefilor mei de ce nu aș putea și m-au înțeles perfect”.

Citește și Andreea Esca și-a făcut simțită prezența pe teritoriul rivalului. Alexia și Aris Eram au pregătit rețeta mamei lor la Chefi la cuțite și au reușit să-i impresioneze pe jurați