TEO TRANDAFIR, concert EXTRAORDINAR la aniversarea a 20 de ani de CARIERĂ

Teo Trandafir a serbat pe 14 februarie 20 de ani de cariera in radio si televiziune, ocazie cu care au venit s-o serbeze zeci de vedete.

15 feb. 2015, 16:56

Peste 5000 de oameni au petrecut Ziua Îndrăgostişilor intr-un mod inedit, alaturi de TEO la concertul sau aniversar, la care au participat zeci de vedete si personalitati, prin care ii putem enumera pe Corina Chiriac, Printesa Lia, Mircea Badea, Mihai Tatulici, Carmen Bruma, Mariana Cojocaru si multi altii.

Un om marcant in cariera sa, Mihai Tatulici, a urcat pe scena si i-a transmis lui TEO cateva cuvinte, urmand ca mai apoi una din trupele sale preferate, Zdob si Zdub sa deschida concertul. Un alt moment emotionat este aparitia lui MIRCEA BADEA, care a depanat alaturi de TEO momente dragi din ani lor de prietenie. Acesta a invitat in scena TRUPA TAXI care a cantat o piesa special compusa pentru TEO Trandafir. Dupa momentul realizat de TRUPA TAXI, acestia i-au oferit lui TEO cadoul de final, un tort aniversar din care au putut sa manance peste 600 de persoane din cei prezenti in Sala Palatului.

La scurt timp pe scena si-a facut aparitia trupa HOLOGRAF care a cantat celebrele ei piese de dragoste, iar pe una din ele TEO a dansat alaturi de Bursucu.

Finalul concertului a fost asigurat de Maia Trandafir, fiica lui Teo, care a cantat pentru prima data pe o scena, in fata a 5000 de oameni.