TEODOR MELEŞCANU A DEMISIONAT de la conducerea SIE şi va candida la PREŞEDINŢIA ROMÂNIEI

Publicat: Luni, 22 Septembrie 2014 16:57 // Actualizat: Luni, 22 Septembrie 2014 19:42 // Sursa: romaniatv.net

Teodor Meleşcanu a demisionat de la conducerea SIE şi va candida la Preşedinţia României. Preşedintele Traian Băsescu a transmis, luni, o scrisoare preşedinţilor celor două Camere în care le cere să declare vacantă funcția de şef al SIE, după demisia lui Meleşcanu. Potrivit BEC, Partidul Dreptăţii Sociale va depune marţi  candidatura lui Teodor Meleşcanu pentru Cotroceni.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Traian Băsescu a trimis o scrisoare preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor în care le transmite să ia act de demisia lui Teodor Meleşcanu din funcţia de director al SIE.

"Stimate Domnule Preşedinte, În temeiul Art. 65 alin. (2) lit. h) din Constituţia României, republicată

VĂ PROPUN

Să luați act de demisia din funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe a domnului Teodor-Viorel Meleşcanu și să declarați vacantă această funcție, urmând ca Parlamentul să adopte o hotărâre conform Art. 76 alin. (2) din Constituție", se arată în scrisoarea transmisă de preşedintele Traian Băsescu. 

Cine îi ia locul lui Teodor Meleşcanu la SIE

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central (BEC), Marian Muhuleţ, a anunţat că Partidul Dreptăţii Sociale va depune marţi la BEC candidatura lui Teodor Meleşcanu pentru alegerile prezidenţiale.

'Reprezentanţii Partidului Dreptăţii Sociale ne-au contactat şi ne-au spus că vin mâine dimineaţă (marţi - n.r.), la ora 10,00, cu candidatura domnului Meleşcanu', a spus Muhuleţ, pentru Agerpres.

El a arătat că Teodor Meleşcanu nu a confirmat personal depunerea candidaturii, acest lucru fiind făcut doar de reprezentanţii Partidului Dreptăţii Sociale.

'Domnul Meleşcanu nu ne-a confirmat el personal, decât Partidul Dreptăţii Sociale', a precizat Muhuleţ.

Vineri, Meleşcanu declara că va face luni un anunţ cu privire la candidatura sa pentru Cotroceni.

Meleşcanu nu exclude CANDIDATURA la Preşedinţie: Dacă vor fi întrunite condiţiile, luni o să dau un răspuns

"Dacă aveţi puţină răbdare, luni dimineaţă o să avem răspunsul la toate. Dacă vor fi întrunite condiţiile, luni de dimineaţă o să vă dau un răspuns cu mare plăcere", a spus Teodor Meleşcanu, întrebat dacă intenţionează să candideze la Preşedinţie.
 
Colonelul Mircea Dogaru a anunţat, în august, că va strângere semnături pentru candidatura lui Teodor Meleşcanu la Preşedinţie. Dogaru a declarat pentru Gândul că "presupune" că mâine Teodor Meleşcanu îşi va depune candidatura la Preşedinţie ca independent.
 
Partidul Dreptăţii Sociale este formaţiunea înfiinţată în 2011 de foştii lideri PSD Octav Cozmâncă, Tudor Mohora şi Ion Sasu. Octav Cozmâncă a părăsit PSD din cauza disputelor cu Mircea Geoană. În prezent, PDS este condus de Ion Sasu, în calitate de preşedinte, şi Traian Rece, fost senator în perioada 2000-2004, în calitate de vicepreşedinte al partidului.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 sep 04:54
Răspunde | Votează email 0 email
POPESCU ANA
DOMNUL BASESCU A RECLAMAT UN POSIBIL OFITER SUB ACOPERIRE, CA DE OBICEI, SI CUM ERA SI NORMAL.DOMNUL TURCESCU NU ARE DE CE SA SE JIGNEASCA SINGUR SI O STIE PREA BINE.....EU NU CRED CA A FOST OFITER SUB ACOPERIRE CA DACA ERA SE DOVEDEA PANA ACUM.....NU TREBUIA SPECULAT SI EXPLOATAT PUNCTUL DE VEDERE AL DOMNULUI BASESCU, DEOARECE NU A PREZENTAT NICI NUME NICI DOVEZI.
22 sep 20:04
Răspunde | Votează email -1 email
POPESCU ANA
FELICITARI DOMNULUI ROBERT TURCESCU PENTRU OMENIA DE CARE A DAT DOVADA FIIND SINCER.SA VORBESTI DESPRE DUMNEZEU NU INSEAMNA CA VORBESTI PENTRU COPII OLIGOFRENI,SI CA FACI PROSTII CAT CASA.INTR-O LUME PLINA DE URA, DE URAT SI DE ABSURD DOMNUL TURCESCU REPREZINTA O SPERANTA.DACA VREM SA VEDEM ABSURD SI PROSTII PESTE TOT E PROBLEMA FIECARUIA SI E BINE SA RESPECTAM OPTIUNEA FIECARUIA.NU STIU DACA DOMNUL TURCESCU A FOST OFITER SAU NU, DAR DISCURSUL A FOST ULUITOR SI II MULTUMESC DIN SUFLET.
22 sep 19:45
...o scrisoare preşedinţilor celor două Camere în care le cere să declare vacantă funcția de şef al SIE, după demisia lui Citește mai departe…. Citeste toata stirea TEODOR MELEŞCANU A DEMISIONAT de la conducerea SIE şi va candida la PREŞEDINŢIA ROMÂNIEI la ...
22 sep 17:40
Răspunde | Votează email 0 email
LIVIUIOAN
Zi foarte aglomerata--cu evenimente care se concureaza si se ascund unele de altele .Ar fi trebuit sa astept rezultatul--MOTIUNII DE CENZURA--dartot ghiveciul declansat de acest ODIOS robert turcescu--odios prin laturile pe care ni le-a turnat in cap .Regula de 3 simple pare complicata--T MELE--face o declaratie despre o anumita cerere--r turcescu se flageleaza in direct la televizor---SEFUL se teme de UMBRA lui VICTOR la COZIA .Dar daca in cazul lui MELESCANU s-a aplicat aceiast tehnica ca in cazul RAED ARAFAT ? EL JUCAND ACOPERIT .
1
EUR
4.8286
RON
06 Apr
noapte 3 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H